Hoppa till sidans innehåll

Bägge representationslagen matchar i helgen

09 MAR 2018 19:25
I helgen spelar herrlaget en intressant träningsmatch, men NFF-redaktionen finner damernas premiärmatch än mer intressant.
  • Uppdaterad: 09 MAR 2018 19:27

Såväl herr- som damlag har i helgen matcher av intresse. Herrlaget spelar på "Zinken" i Huskvarna, 15.30 lördag är det som gäller om man vill se våra herrar.

Här hemma på Skogsvallen gör dock Uffe och Mattias (bilden ovan) sin riktiga coachdebut när det gäller seniorfotboll, då damerna gör debut på söndag klockan 15.00. Det startar med tävlingsmatch direkt,  när smålandscupen för damer går igång. Nässjö FF börjar mot Lommaryd, ett lag som man sedan också skall möta i serien. I gruppen ingår även Egnahems BK och så ett klassiskt lag när det gäller damfotboll,  Hultsjö Atom.

- Jag tror och hoppas vi kan ge Lommaryd en match, trots att de vann division fyra förra året, säger Uffe Johnsson inför matchen. (Lommaryd tackade nej till avancemang, red.anm.) - Vi har tränat bra, och har fått en härlig stämning i gruppen.Vår träningar är tempofyllda, och samtidigt har vi haft positiv anda från alla håll vilket känns riktigt bra.Nu har vi ett par viktiga återbud, i och med att vi har ett par innebandy och handbollstjejer i laget, men vi har ändå möjlighet att ställa en riktigt intressant elva på plan, och jag tycker Emilia Anderö, Frida Nyberg, Lisa Nilsson och Alicia Ärleskog har verkligen tagit de  ledande rollerna som vi hoppades på, fortsätter Uffe.

-Vad det gäller fortsättningen blir Egnahem en tuff nöt att knäcka, men Hultsjö skall vi på förhand kunna matcha, säger Uffe, och tycker det är skönt att komma igång med matcher. 

NFF-redaktionen önskar lycka till, och ser fram emot matchen!

l

Frida Nyberg, en viktig pjäs i Uffe Johnssons och Mattias Germundssons lagbygge 2018.

Skogsvallens matta håller just nu på att hitta formen, efter några tuffa veckor. PÅ fredagseftermiddagen, när våra tuffa F03:or tränade,  var det endast lite små slaskfläckar som störde en annars grön matta.

Skribent: K K
Epost: Adressen Gömd

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till Nässjö FF

 

Boka buss här så stödjer du Nässjö FF!

  

adidas_logo


Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.

 


Till Nordic Wellness!

 

hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort

 

princess logga

Intersportlogo

 

swedbank_logo

 

Sports international

 

Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559

sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 070-8619990
E-post: This is a mailto link

Se all info