Policy för avgifter

Policy Avgifter

Varje ledare bär ansvar för att gruppens deltagare erlagt sina avgifter. Vid obestämda adresser eller andra omständigheter äger gruppens ledare rätt att ta emot kontanter. Kvitto samt medlemsbevis ordnas på ledarens begäran utav styrelsen (kassör).

Följande gäller vid undantag:

• Deltagare i lag på Skogsvallen ( 9 år och äldre ) som ansluter vid höststarten erlägger medlemsavgift samt halva deltagaravgiften.
  • Deltagare som ansluter fotbollsskolan under hösten erlägger ingen avgift. Dock erbjuds dessa ingen avslutningsförmån (T-shirt eller dylikt) utan kommer endast erbjudas detta vid tillgång. Det är ledarens skyldighet att informera om detta.
  • Deltagare som erlagt avgift men avbryter sitt deltagande under vårsäsongen, före 30/6,
    får halva deltagaravgiften återbetald.
    Avbryter deltagaren sin aktivitet efter 30/6 återbetalas ingen avgift.
  • För deltagare som vill prova att träna erbjuds en avgiftsfri testperiod om 3 veckor.

Strax efter säsongsstart kommer ledare och styrelse (kassör) ha kommunikation, skriftlig och/eller muntlig för att säkerställa gruppens deltagarantal. Detta skall sedan ske kontinuerligt när gruppen förändras.

Gruppens ledare äger rätten att vid matchspel låta deltagare som vid tillfället ännu inte erlagt avgift stå över. Detta i mån av plats.

Uppdaterad: 07 OKT 2016 08:38 Skribent: Frank Robertsson
Epost: Adressen Gömd