Hoppa till sidans innehåll

Äntligen tre poäng för herrarna

30 SEP 2018 09:17
- Så jäkla skönt!!
Orden kommer från en nöjd och lättad coach Ninos Töre efter lördagens match i Hässleholm som slutade med 3-0 seger för NFF. Segern satt dock ganska långt inne, och det var mållöst i paus.
  • Uppdaterad: 30 SEP 2018 09:17

Det var ett pressat Nässjö FF som på lördagen åkte till Hässleholm för något som liknade en "streckmatch". Med höstens facit i hand hoppades alla rtunt och i laget på lite "stolpe in", något som verkligen lyst med sin frånvaro den senaste tiden...

- Vi förtjänade verkligen segern, och vilken lättnad, säger en påtagligt nöjd Ninos Töre efter matchen. - Hässleholms IF startar högt och vi kommer inte alls in i den press vi vill sätta, utan vi får jaga boll. Första halvlek är en ganska låst historia, där vi inte riktigt får till vårt spel, utan de har ett par vassa chanser där Philip Adamsson, "som vanligt" vill man nästan säga, står i vägen för deras chanser. 

0-0 i paus, en första halvlek där NFF jämnade ut spelet i slutet av den samma.

- Snacket vi hade i paus kändes riktigt bra, där känns det som vi bestämt oss, fortsätter Ninos. - Vi kommer ut riktigt starkt, och med en bra känsla. - När så Milos Mladenovic gör 1-0, ett riktigt klassmål förresten, svänger det markant över till vår fördel, och känslan av att vi är det bättre laget blir allt starkare.

Ledningsmålet är en stilig sak, Milos vänder bort sin back och drar ett stenhårt skott ribba in, ett riktigt stiligt, men kanske framför allt, viktigt mål.

Hässleholm kommer upp i någon farlighet som "Phille" avstyr, och bägge lagen skapar ett par chanser, bland annat har Chris en boll i stolpen och hemmalaget en tilltrasslad hörna där det kunde gått hur som helst.

Mitt i den press som Hässleholm sätter i slutet av matchen kontrar så Nässjö FF in 2-0 genom Petrus Kocadag, och i sista minuten avslutar Leaford Allen målskyttet med sitt 3-0. Härligt!!

Petrus Kosadag, målskytt med det viktiga 2-0-målet i Hässleholm

- Vi förtjänade segern, vi har ju spelat bra långa stunder i matcher tidigare men poängen har lyst med sin frånvaro, menar coach Töre, omringad av skratt och positiva kommentarer från övriga resenärer i bussen.

- En seger som betyder mycket för oss, vi får ett positivt klimat på träningarna framöver, ja det mesta blir lite lättare, så jäkla gott, avslutar Ninos nöjt..

Nu väntar ytterligare en bortamatch, Sölvesborg på lördag, ett Sölvesborg som jagar "sista halmstrået". En tuff match innan det lördagen den 13:e är revanschdags för hemmamatch mot Råslätt.

Vi ses på Vallen!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info