Hoppa till sidans innehåll

Fotboll För Alla - vi siktar på våren 2021!

24 AUG 2020 20:27
Hej Alla!

Det som under 2020 skulle komplettera vår verksamhet, för de personer som kanske inte passar in i vår ”vanliga” verksamhet, projektet ”Fotboll För Alla”, blev ju som ni alla vet abrupt avbrutet när Covid-19 dök upp...
  • Skapad: 24 AUG 2020 20:27

... och därmed grusades planerna tillfälligt.

I ett försök att ändå hoppas på en start till hösten så sköt vi på det, och hade förhoppning om att kunna starta upp nu under 2020, men efter att bollat med expertis inom området så har vi fått starka rekommendationer att skjuta våra planer till våren 2021.

Det känns riktigt ledsamt, men de vi pratat med har stor kunskap i ämnet menvi kan tyvärr inte på ett säkert sätt genomföra det vi tänkt. Att förklara för den tilltänkta målgruppen vikten av att hålla avstånd, och att ine beblanda sig med övriga personer på Skogsvallen, det är det största hindret för att möjliggöra verksamheten.

På intet sätt är verksamheten struken från dagordningen, vi siktar självklart på att köra igång under samma former till våren 2021, om bara läget tillåter. Vår förhoppning är att alla ni som visat intresse för att på ett eller annat sätt medverka, ställer er positiva till att vara en del av det även om vi skjuter på det ett år framåt! För att inte tappa vad vi gått igenom så kallar vi till ett möte när hösten nalkas, vi siktar på att träffas någon gång oktober - november, så tar vi nya tag och håller lågan vid liv!

Vi vill ändå, trots läget, tacka alla er som visat intresse, ni som sagt att ni på ett eller annat sätt kan tänka er att stötta oss, och som sagt, vi siktar på våren 2021, då skall alla som vill kunna lira boll under Nässjö FF:s flagg!

Se till att ta hand om er, så säger vi på återseende!

//

Fotboll För Alla – gänget, Nässjö FF

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info