Hoppa till sidans innehåll

Futsaläventyret slut för P15 och P17

08 FEB 2017 13:02
Föreningens P15 och P17 som skördat stora framgångar i Futsal under vintern stötte i helgen på övermäktigt motstånd och har därmed lirat klart....
  • Skapad: 08 FEB 2017 13:02

P15 spelade tre jämna matcher i Jönköping, och kom inte riktigt upp i nivå, utan fick ge sig.  

-          Lite synd att vi inte kommer upp i nivå med vad vi kan, för då kan vi störa samtliga lag i gruppen, säger Camilla Norén. -  Nu fick vi jobbiga mål mot oss i fel lägen, och kombinerat med att killarna inte får till det 100%-igt, jag då vinner man inte matcher av denna karaktär, fortsätter Camilla.  - Vi är relativt nöjda ändå , menar lagets sportslige mentor, Erik Ristl.

Resultaten:     

Nässjö FF - Tölö IF                      2 – 4

Hässleholms IF - Nässjö FF     6 – 4

Nässjö FF - LSW IF                      5 – 7

 

P17 reste söderut, Kallinge/Ronneby IF stod som värd och lagen att slå var IFK Hässleholm, BK Astrio och IFK Karlshamn. Nässjö FF, något decimerat av skador, startade knackigt mot Astrio, men efter snabba 0-2 så var det Nässjögrabbarna som ägde spelet större delen av matchen. Vid 3-5 fanns chanser till ytterligare reducering, och då var hallänningarna i brygga… men istället för den livsviktiga 4-5-bollen kom 3-6 på en överspelad Alex Almström i målet.

Match två inleddes på ett minst sagt tveksamt sätt, efter 1.24 var siffrorna 0-4… Någon form av rekord, och det behöver väl inte nämnas att grabbarna inte var riktigt vakna… förlusten blev 2-10, då en halvhjärtad insats straffar sig fort.

Match tre inleddes lika illa, 0-2 efter en kort tid, men andra halvlek dominerades av NFF som trots alla chanser inte kom ikapp, utan fick inkassera en förlust, 3-4 skrevs siffrorna till.

-Vi saknar skärpa i avsluten och fattar emellanåt lite suspekta beslut, säger den för dagen stilige målvakten Alex Almström, dagen till ära helt klädd i vitt.

- Vi har ett par slitna killar, och Javad Sadeqi (ömmande fot), Viktor Brodd (lower body injury) samt Sebbe Habib (övertränad) får slita ont därute. När sedan Anton Malmborg förra veckan skadade knäet i en otäck hockeyolycka, Tim Karlsson gjorde illa foten i en ruskig klämolycka (med herrmålvakten Erik Dunåker i WR-cupen), samt Alex aviserade ont i halsen ( som nu fick vakta kassen ) visste vi att det skulle bli tufft, säger lagets mentala coach Kent Karlsson.

- Golvet var inte heller vad vi var vana vid, och vi hade väl hoppats på lite mer luft i bollarna, säger tränaren Fredrik Almström.

- Det var jobbigt idag, säger försvarsklippan Adnan Melin efter sista matchen.

Resultaten:     

IFK Karlshamn - Nässjö FF      4 – 3  

IFK Hässleholm - Nässjö FF    10 - 2

Nässjö FF - BK Astrio                 3 – 6

Skribent: Kent Karlsson
Epost: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info