Hoppa till sidans innehåll

NFF För Alla - möte framflyttat

18 MAR 2020 18:23
Under rådande omständigheter har vi flyttat fram mötet som var planerat till 26/3 på obestämd framtid. Läs mer...
  • Skapad: 18 MAR 2020 18:23

Mötet för Nässjö FF:s projekt inom sektionen parafotboll, Fotboll För Alla, är tillsvidare framflyttat, anledningen är givetvis Coronavirusets framfart, och vi försöker på så sätt  undvika smittspridning.

Projektet är fortsatt levande och som det ser ut nu så ska aktviteten inte påverka, vår ambition är att när gräset början bli grönt på Skogsvallen vill vi köra igång Fotboll För Alla!

Vi kommer här på hemsidan och via sociala medier dela med oss av information, men vi kan redan nu avslöja våra tankar om hur och när vi hade tänkt starta upp.

Torsdagar, med preliminär start den 16/4, (men detta datum är INTE bekräftat) önskar vi starta upp, och aktiviteten kommer att pågå mellan 17.30 - 18.30. Vi kommer hålla till på C-plan, närmast "bandyomklädningsrummen", där finns möjligheter till ombyte, tillgång till toaletter, vanliga och handikappanpassade. Mellan C-plan och parkeringen mot Speedwaybanan finns en grind, den kommer vara öppen så att alla som vill och behöver kommer kunna köra in de transportmedel som behövs. 

Vänligen notera, vi som driver detta välkomnar tips och råd från alla håll. Vi är verkligen nybörjare på området, men vår önskan är att kunna erbjuda möjligheten. 

Kanske vill någon bara komma upp och titta på - självklart går det bra! Kanske vill man hjälpa oss med någonting runt verksamheten, eller kanske bara komma upp och få lite frisk luft - självklart går det bra också! Några vill lira med bollen efter sina förutsättningar - superkul, och visst vill vi hjälpa till att möjliggöra detta!

Som sagt, håll ögona öppna, här på www.nff.nu och på Fabebook och instagram ( sök upp Nässjö FF så hittar ni oss lätt ) så kommer vi med mer info längre fram.

Vi välkomnar givetvis fler som kan tänka sig att hjälpa till - vår övertygelse är att ger man av sig själv till denna verksamhet får man dubbelt tillbaks!

Vi ses på Vallen!

Nässjö FF  -  Fotboll För Alla!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info