Hoppa till sidans innehåll

Ny kapten på NFF-skutan

20 FEB 2017 13:18
Efter åtta år vid rodret lämnade en nöjd Patrick Norén över ordförandeklubban till Hanna Almström vid föreningens årsstämma 8/2.
- Det känns fantastiskt att lämna över en växande verksamhet med vind i seglen, säger en rörd Norén.
  • Uppdaterad: 20 FEB 2017 13:35

Resan som vi gjort vill jag inte ha ogjord, och har inneburit många erfarenheter och väldigt mycket roligt, fortsätter Patrick.

Patrick kom till ordförandeposten 2008 och har upplevt det mesta från en tom ekande kassakista efter en enorm förskingring till en föreningen med stabil ekonomi, med klang och jubelartade tillställningar som TV-lagsmatchen inför över 1000 åskådare. Under Patricks tid har föreningen vuxit i medlemmar och omsättning till att bli en förening med anknytning till nästan var och varannan Nässjöbo.  På något sätt har alla en kompis, kusin eller annan släkting som under någon form deltagit i föreningens verksamhet.

 

Hanna tar över

Från och med årsstämman är det så dags för en ny stämma att låta sin röst göra sig hörd i fotbollssammanhang, 41-åriga Hanna Almström. Hanna har en bred erfarenhet från idrott, hon har flera år bakom sig av såväl elitserieinnebandy som allsvensk bandy, och har varit aktiv även i fotboll, om än att fotbollen spelades under lokala former. Hennes idrottsliga intressen sträcker sig även inom familjen, sonen Olle ( 12 ) samt dottern Ellen ( 15 ) spelar bägge fotboll och är idrottsligt aktiva i flera andra sammanhang och maken Anders har en imponerande bandykarriär att stoltsera med. Hon kommer också från en riktig ”idrottsfamilj” där pappa Christer, mamma Annika samt brodern Fredrik säkert haft idrottslig påverkan på föreningens nya ordförande.

 

Valberedningen nöjd

Valberedningen hade inför årsmötet gjort ett digert jobb, och det är en imponerande uppsättning personer som styrelsen nu kan stoltsera med.

-          Det är ett pyssel, men med facit i hand tycker jag den nya styrelsen ser spännande ut, en härlig konstellation av gammalt och ungt, säger valberedningens Tommy Svensson.  -  Det är ett bra gäng med bred erfarenhet av såväl egen idrott som föreningsliv och näringsliv i en skön mix, fortsätter en nöjd bagare Svensson.

Den nya styrelsen ser ut som följer:  Hanna Almström, Frank Robertsson, Ann Svensson, Patrik Cantby, Christer Johansson, Ivica Beslic och Ferit Bekthesi.

Avgick från styrelsen vid årsmötet: Patrick Norén, Åsa Rosenkvist, Kent Karlsson och Mikael Undfors.

 

Åsa har gjort ett stort arbete runt matcher, med ekonomi samt noterat allt av vikt (även om det inte är lätt att hinna med allt som sägs under ett styrelsemöte…) och även Åsa har varit med om både bättre och tuffare tider i föreningen. Åsa kommer förhoppningsvis även i fortsättningen synas på Skogsvallen, då hon har sonen Viktor i herrlaget, samt svärdottern Louise i damlaget, även om den senares framfart på fotbollsplan just nu är något begränsad då hon och Viktor väntar tillökning. Det kommer  säkert innebära nya utmaningar för farmor Åsa.

Mikael Undfors som gjort ett stort arbete för våra ungdomar inte minst i samband med föreningens imponerande spelarutbildningsplan kliver av styrelsen, men kommer vara föreningen behjälplig med sin delaktighet runt föreningens Pojkar 05.

Kent Karlsson släpper även han styrelsearbetet för att ta sig an utmaningen att förädla föreningens Flickor 03 i konsten att spela fotboll.

Skribent: Ann Svensson
Epost: Adressen Gömd

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info