Hoppa till sidans innehåll

Intensivt för ungdom i veckan

12 JUN 2018 16:04
Hela föreningen är just nu inne i en intensiv period med matcher och träningar, och för att ytterligare fylla agendan så att man på allvar kan fightas med skolavslutning, klassfika, skolkurragömma och andra avslutningar.
  • Skapad: 12 JUN 2018 16:04

Denna veckan kryddas alltså matchmöjligheterna ytterligare för våra äldre ungdomar när DM går in i åttondelsfinaler och kvartsfinaler.  DM är det tillfället när lagens ledare har möjlighet att justera laget för resultat samtidigt som utbildning samtidigt som det ger lagen möjlighet att jämföra sig med lag från andra orter.

Då vi är en av de största föreningarna gällande barn och ungdom är det med spänning man mäter sig mot såväl stora och breda föreningar (på såväl flick- som pojksida) som Huskvarna, Vimmerby, Ljungby och Tranås,  killar och tjejer blandat motstånd från hela Småland.

Till att börja med de yngsta, 04:or så har våra flickor tagit sig till kvartsfinal efter seger i åttondelsfinalen mot en jämförbart lika stor flickförening som vår – Vimmerby IF. Nässjötjejerna var starkare matchen igenom och resultatet därav rättvist.

Även pojkar födda -04 är klart för kvartsfinal efter seger mot Vetlanda FF i åttondelsfinalen. Innan det avfärdades Jönköping  Södra i sextondelsfinalen.

Pojkar -03 fick se sig besegrade av just  J-Södra i omgång 2, och flickor -03 räckte inte till i sin åttondelsfinal mot erkänt starka Ljungby IF.

Flickor -02 avstod spel i Dm detta år då det krockade med aktiviteter för damlaget, men Pojkar -02 deltar och är framme i kvartsfinal mot Aneby SK, efter en straffseger i åttondelen i Sandsbro nere i Växjö tidigare.

J18 på pojksidan är även de framme i kvartsfinal efter att ha vunnit sin grupp på ett övertygende sätt. I gruppen fanns Vimmerby IF, Tranås FF och Myresjö IF, och med tanke på att många i detta juniorlag är födda -02 blir detta än mer imponerande att man tar sig så här långt med detta lag, ofta ett eller två år yngre än sina motståndare. I kvartsfinalen så gästas NFF av ”Sportis”, Aneby SK som brukar bjuda hårt motstånd oavsett ålder då dessa matcher inte sällan är av derbykaraktär.

Redan ikväll kl. 19 spelas denna match – välkomna upp och titta!!

Övriga matcher ser ni i kalendern här på hemsidan!!

Full Fart Framåt  NFF  -  Vi ses på Vallen!!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info