Hoppa till sidans innehåll

Ekenässjön - NFF U 1-9

28 AUG 2014 13:15
Ekenässjön borta vi åker dit med 14 spelare i två bussar och har en bra inställning, kör en runda i Nässjö och visar Garcias och Sagas kvarter innan vi kommer ut på väg 32 mot Ekenässjön.
  • Uppdaterad: 04 JAN 2016 20:48

Det börja med att vi får problem med GPS:en Hmm! Kommer ganska långt ner mot Vetlanda på någon cykelväg men Mikael hinner upp och stoppar oss innan vi hamnar i skogarna neråt Kalmar ;)
Något sena kommer vi fram till plan och vi börjar med att klä om!

Tjugo minuter framåt i tiden så börjar matchen och vi tar kommandot med en gång, låter bollen gå runt så att alla spelare får känna på den. Det är många på plan som får spela på för dem ovanliga platser, men de gör det strålande för att vara första gången. Efter ca tio minuter har vi tagit ledningen med 1-0 genom Sanna.

 I anfallet efter blir det någon form av kortslutning i NFF. Ekenässjön får en hörna från höger som studsar fram och tillbaka och kommer till slut ut till Sandra Öst som stänker in den i mål. Vi rynkar lite på näsan och sparkar i marken och sätter i gång med att spela boll. Vi finner varandra bra på plan och Towe hittar Saga som har gått i djupet. Saga gör inga misstag och placerar bollen i målvaktens ena hörn, 2-1 till oss. Vi fortsätter med att dominera matchen och rullar upp motståndarna på våran höger kant. Bollen kommer in till Tilda och .. Ja då är det 3-1, ett snyggt skott!

Spelet fortsätter som det har varit från matchminut tre. Liza blir framspelad av Tove som var på G ordentligt ett tag. 4-1 och matchen närmade sig halvtid.  (Tove på G)

Andra halvlek startade som den första slutade, vi har kontroll på matchen och domaren har kontroll på oss!! Inte röra. 5-1 gör vi riktigt snyggt med bra kombinationer Tilda-Sanna och som sista damen på bollen Liza.

 Nu börja jag få problem med pennan så här kommer målgörarna i ordning. Blir det något fel får ni sända in en skriftlig redogörelse till Red.
6-1 Towe
7-1 Tilda,  Vendela gör ett jättejobb på våran högerkant och spelar snett inåt bakåt.
8-1 Garcia, hon snurrar upp tre motståndare på samma dragning. Sedan sa det bara pang i målet! Bra jobbat genom hela matchen Garcia.
Frispark som Sanna, Tilda och Saga inte kommer överens om vem som ska lägga den. Då stiger Elin fram och bara stänker ditt den som Zlatan!! Tror det var Elin eller Lina de är ju så lika att de måste vara tvillingar. Matchen slutar 9-1!  Bra jobbat tjejer alla ska ha en blomma för att ni inte protesterade mot domaren och coacherna.  

Skribent: Bian Strålman
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info