Hoppa till sidans innehåll

Ella avgjorde mot Lommaryd

09 SEP 2018 19:41
Ella Andersson (längst till höger om Kajsa och Frida på bilden ovan) avgjorde damernas hemmamatch mot Lommaryd. Med bara en och en halv minut kvar avgjorde Ella med matchens enda mål, och efter två raka förlusten kom så NFF-skutan på rätt köl igen.
  • Uppdaterad: 09 SEP 2018 19:42

Ja, det satt hårt inne, men så kom det då en seger igen för NFF-tjejerna. Lommaryd besegrades med 1-0, efter att avbytaren Ella Andersson angjort med matchens enda mål.

- Superkul för Ella, hon skulle in och köra under matchens slutminuter, och så håller hon sig framme när vi behövde det, härligt! berättar en nöjd coach i Uffe Jonsson efter matchen. - Egentligen är det en ganska chansfattig match, Lommaryds försvar är verkligen imponerande, men sett till spelet känns det rättvist med att vi tar alla tre poängen, fortsätter Uffe.

Damerna har ju haft viss spelaromsättning den senaste tiden, i och med att sjukdomar och avstängningar haglat över tjejerna, men idag fanns fysiskt starka Frida Nyberg åter på mitten, och hon betyder mycket med sitt arbete över stora ytor.  - Frida är viktig för oss, visst, men idag fanns det ett par riktigt roliga utropstecken i övrigt, fortsätter Uffe.

Emilia Anderö låter publiken på Skogsvallen njuta av sitt fina tillslag.

Emilia Anderö jobbar hårt, Thelma Hafström är ju inte stilla en sekund och ställer hela tiden obekväma frågor mot de försvar hon möter.

Tilda Robertsson, äntligen hel och frisk, ett "nytt" tillskott inför slutstriden i serien.

- Ett annat riktigt kul inslag är ju en "nygammal" comeback, då Tilda Robertsson startar och gör bra ifrån sig, menar Uffe. Tilda har ju brottats med skador en längre tid, men verkar nu ha läkt och fått ordning på kroppen, och hon känns ju som ett nyförvärv, härligt!

En bra söndag summerar NFF-redaktioen, en bra match och seger för damerna, och ett fortsatt drama i tabellen. Nästa match väntar Hultsjö på bortaplan, och med ett NFF-lok som nu verkar skyfflat in nytt friskt kol hoppas och tror vi på en ny trepoängare. Men, som alltid skall jobbet göras, men NFF-redaktionen har på nytt fått upp hoppet!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info