Hoppa till sidans innehåll

En vinst och en inställd

04 MAR 2013 22:53
Vi spelade i lördags 1:a träningsmatchen för säsongen och möte Egnahems BK på konstgräs i Jönköping. Det var en trevlig och bra premiär som började lite darrigt men som sedan blev allt bättre.
  • Skapad: 04 MAR 2013 22:53

EBK tog ledningen redan efter ca 1 min. Målet kom efter en frispark som lyftes in i straffområdet och i en tilltrasslad situation kunde de lyfta in bollen i mål. Vi skakade av oss det ganska fort och respekten för den blivande seriekonkurrenten försvann. Mitt i halvleken kom kvitteringen. Det var Towe som med ett välriktat skott från strax utanför straffområdet satte 1-1. Nu började vi tro lite mer på vårat eget spel och flyttade upp lite mer folk i anfallet. 10 min senare kommer så även 2-1 också det på ett skott utifrån och även denna gång var det Towe. Passningen kom från Saga. I 2:a halvlek behåller vi spelövertaget även om EBK då och då sticker upp med några snabba omställningar så har vi ganska bra koll på dessa. Vi var värda något mer mål i 2:a bla efter ett rungande ribbskott av Malin. Hela laget ska ha godkänt för sin insats och det var många såg pigga och spelsugna ut. Extra plus till 2-målsskytten Towe och Tamara på mitten. En imponerande insats gör också lagets yngste spelare Amanda Garcia-Johansson i sin 1:a match i damlaget. Det lovar gott inför framtiden.

 

Söndagsmatchen mot Österkorsberga blev tyvärr inställd p.g.a. att motståndaren inte fick ihop något lag. Nästa helg väntar nya matcher. Damlaget möter Holsby hemma på lördagen och U17 möter Taberg hemma på söndagen! Rock on!

Skribent: Per Elofsson
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info