Hoppa till sidans innehåll

Falkenbergslägret

20 APR 2014 17:27
Nu är fyra pass i Falkenberg gjorda.
  • Skapad: 20 APR 2014 17:27

I Fredags drog vi till Falkenberg för sista uppladdningen innan seriepremiären. När vi kom fram körde vi igång med vårat första träningspass. På kvällen blev det lite genomgång om hur våran helg skulle se ut. Det blev även påskäggsletande, vilket uppsakttades av alla. Pelle visade också några korta filmer på olika finter och skott som svensk fotboll skapat. Senare på kvällen blev det lite mys på rummen.

På lördagen väntade dagens första träning, vi gick igenom lite nya hörn- och frisparksvarianter och på dagens andra pass nötade vi in dessa så de verkligen sitter till serien startar.På lördagseftermiddagen fick vi även utföra några uppdrag som vi fick av Pelle. Bland annat skulle vi sjunga med en främling och få en hund att sitta. På kvällen redovisades detta och det blev många skratt. Ett lag hade till och med ridit på en ponny i stan. 

Söndagens pass såg ut som så att vi började med att göra en gren i rumskampen, med toarullar fasttejpade på skidglasögon skulle man, med boll, ta sig igenom en bana med tunnlar och slalom. Även här blev det mycket skratt. Sen övade vi lite på försvarsspel och vi avslutade själva passet med en internmatch. Innan vi åkte tillbaka till våra rum för att äta och packa ihop det sista körde vi den anslutande grenen i rumskampen, Irländsk straffläggning. man snurrade 8 varv runt en pinne, sprang fram till bollen och förhoppningsvis kunde man skjuta i mål också, svårt men en del tjejer satte den. Roliga filmer och bilder finns på våran instagram, NFFDAM.

Så här såg våran påskhelg ut, bilder på hemsiadan kommer så småningom. Och missa inte våran seriepremiär den 27/4!!

Skribent: Towe Bakken
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info