Hoppa till sidans innehåll

Förlust för NFF U också

09 MAJ 2016 13:50
På söndagseftermiddagen i ångande värme spelade vi mot Tranås\Torpa B och fick däng med 6-1, jag det blev faktiskt 6-1 till motståndarna.
  • Skapad: 09 MAJ 2016 13:50

Det var inget skönspel från vår sida och vi hittade inte rätt med mycket. Det var för långt mellan lag enheterna och vi spelade svårt, ville inte ha boll och gjorde det svårt för varandra.

De första 20 var det hyfsat bra sedan får de en hörna som jag anser vara felaktig på grund av en kraftig knuff i läget innan. Hörnan är lång och dimper ner vid bortre stolpen som de bara behöver peta in. Vi är lite för passiva i försvarsspelet. Någon har släckt viljan att spela fotboll för efter det är vi inte tvåa eller trea på bollarna. Tranås\Torpa gör 0-2 och 0-3 innan halvleken är färdigspelad.

Andra halvlek startar vi med ett bra tempo och en revanschkänsla som om att nu få det vara slut på det här. Vi trycker tillbaka Tranås med ett längre spel, högre press och mer hungriga. Claudia springer igenom på en central boll och rullar in den kallt i mål. Vi fortsätter att pressa, så Tranås är riktigt oroliga men det vill sig inte. Vi är riktigt när 2- 3 och i det läget så kunde matchen slutat hur som helst. Motståndarna kommer sedan runt på högerkanten efter ca trettio minuter spel i andra och får sitt  fjärde mål. Luften går ur, vi orka inte resa oss igen.Femman och sexan  följs upp med slutsignalen 1-6 Grattis Tranås\Torpa!

Skribent: Bian Strålman
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info