Hoppa till sidans innehåll

Förlust i Kolboda

22 APR 2010 22:41
Under träningslägret i ett blåsigt Kolboda mötte vi IFK Kalmar U. Vi gör en mycket bra match och förlorar knappt med 2-1
  • Skapad: 22 APR 2010 22:41

Vi har motgräs i 1:a halvleken och det utnyttjar IFK Kalmar omgående. De gör 1-0 innan 1 min har gått. Vi är inte riktigt på tåna och missförstår varandra i försvaret. Efter detta jobbar vi oss in i matchen med ett agressivt närkampsspel och en bra inställning. Vi möter ett lag som vill spela fotboll längs marken. Vi pressar dem till misstag och när vi får tag i bollen spelar vi ofta hemåt och håller på så sätt ihop laget. Vi rullar bollen i backlinjen för att byta kant, vi hittar passningstrianglar, instick centralt och diagonala bollar ut på kanten. 1:a halvtimmen är bland det bästa vi spelat i år. Vi kvitterar till 1-1 men inte efter något skönspel utan det är Lollo som på egen hand erövrar bollen högt och sätter den i mål. Målet i denna match var att alla som var med på träningslägret skulle få speltid vilket innebar att vi luftade 20 st spelare. Så många byten påverkar givetvis spelet men det är kul att alla som får speltid verkligen vill visa att jag ska vara med i startelvan!!! I 2:a halvlek gör Kalmar 2-1 efter ett fint distansskott som dock Martina hade fingertopparna på. Det är stort sett den enda de har på mål i 2:a. Vi skapar ett antal lägen men det var svårt att få in bollen i den kraftiga blåsten. Trots förlust var vi klart nöjda med sättet vi genomförde denna match.

Vistelsen i Kolboda innehöll också 3 träningspass,femkamp, dansuppvisning och spelartal vid middagbordet. Nu siktar vi mot seriepremiären på lördag mot Egnahem. Rock on!

Skribent: Per Elofsson
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info