Hoppa till sidans innehåll

Förlust mot Habo

02 SEP 2014 22:51
Vi möter ett taggat Habo som gör mål på sina chanser och vi missar lite för mycket. Årets första hemmaförlust skrivs till 1-3 (1-3).
  • Uppdaterad: 04 JAN 2016 20:48

Vi startar matchen riktigt bra och skapar tidigt 2 riktigt heta målchanser framför mål efter att vi kommit runt på kanterna . Tyvärr får vi inte in bollen och efter ca 10 min kommer deras 0-1 som en kalldusch. Det är ett chansskott från långt håll som seglar in under ribban. Vi fortsätter att ha bra anfall och skapar ytterligare minst en het målchans men den resulterar bara i en hörna. 0-2 kommer sedan på ett misstag där vi tappar bollen strax utanför eget straffområde och vi tvingas riva ner en Habo-spelare innanför straffområdet. Vi möblerar om en del och flyttar upp mer spelare offensivt för att försöka hämta in underläget. Det ger snabbt resultat och Amanda Holm stöter in reduceringen till 1-2 sex minuter efter Habo’s straffmål. Tyvärr gör vi ytterligare ett eget misstag som Habo utnyttjar skoningslöst och gör 1-3 på, precis innan halvtid. Psykologiskt riktigt tungt!

 

I 2:a fortsätter vi att ösa på framåt. Vi skapar en del hörnor och stundtals lite tryck mot Habo’s mål. Vi lyckas dock inte få fram de riktigt heta chanserna. Habo spelar bra och deras fina passningsspel  gör att vi får jaga boll mycket. När vi får tag i bollen har vi för bråttom framåt och stressar alldeles för mycket. Vilket det lätt blir när man är i underläge. Vi har pratat om att vi måste kämpa och slita trots att spelet ibland kanske låser sig. Det gör vi verkligen idag men denna gång hjälper inte ens det. Det var inte våran dag helt enkelt. Matchen slutar 1-3 och det känns deppigt. Sett till antal målchanser borde vi vunnit matchen och 1-3 speglar inte riktigt matchen. Hade vi satt våra chanser i 1:a så hade det blivit en annan match. Det är bara att bryta ihop och komma igen! Rock on!

Skribent: Pelle
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info