Hoppa till sidans innehåll

NFF-målvakt skadad av hårt skott i ansiktet och matchen bröts

20 MAR 2016 12:15
När Nässjö FF:s damer spelade träningsmatch i Jönköping på lördagskvällen mot Vimmerby, så fick matchen avbrytas tretton minuter före full tid när Vimmerby var i ledning med 4-0.
  • Skapad: 20 MAR 2016 12:15

Anledningen var att Nässjös rutinerade målvakt Lotta Gunnarsson fick ett stenhårt skott rakt i ansiktet och blev liggande med befarad hjärnskakning. Det var Lottas första match för säsongen i A-laget. Förra helgen var det hennes säsongspremiär i U-laget.

-          Lotta klagade på smärtor i nacken och vi vågade inte flytta henne, utan tillkallade ambulans. Vi fick senare lugnade besked efter undersökning på Ryhov att Lotta klarat sig under omständigheterna bra. Vi hoppas att hon snart är tillbaka igen i vårt mål, säger NFF-tränaren Per Elofsson. 

Vimmerby låg på träningsläger i Jönköping och ville därför möta Nässjö. Men kommunikation med vaktmästare hade tydligen brustit så det blev strul med mycket innan matchen kom igång på konstgräset.

-          Vi låg under i halvtid med 0-3, då vi bara spelade med en anfallare. I andra halvlek, som var betydligt jämnare, satsade vi på två anfallare och fick mer att säga till om med en starkare offensiv.

Tidigt fick Nässjö bänka ett par nyckelspelare som kände sig krassliga och inte kunde fortsätta. Redan innan matchen hade Nässjö problem med sjukdomar i laget och det var ett ungt lag som ställdes på benen.

-          Jag tycker vi tog ytterligare ett steg åt rätt håll mot tidigare matcher. Vår andra halvlek är bra, menade Elofsson.

Nyförvärvet Malin Sjöberg från Landsbro visade att hon blir en tillgång hos NFF och var stark på det centrala mittfältet. Johanna Ekenstierna var också bra som mittback.

På fredag morgon åker NFF-damerna på träningsläger till Danmark tillsammans med herrlaget. Där väntar danskt motstånd i form av Ringköbing.

Thomas Holmqvist

Skribent: Thomas Holmqvist
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info