Hoppa till sidans innehåll

NFF U - Vrigstad 6-5

28 MAJ 2014 22:40
En svängig match i div4 som helt rättvist slutar med en hemmaseger 6-5!!
  • Uppdaterad: 04 JAN 2016 20:48

De första 10 minuterna böljade spelet fram och tillbaka. Vrigstad är vassa i sina löpningar. De får ett inkast på högerkanten ganska långt upp som går ut till Vrigstads giftigaste spelare Michélle Bramer(motståndaren bästa spelare). Hon skjuter ett kanonskott som går högt och rätt in i mål till 0-1. Vi får ordning på mitten och försöker spela boll. Vi gör det riktigt bra stundtals. I den 15:e minuten får Jonna tag i bollen centralt strax utanför målområdet. Hon gör ett antal spelare och med ett iskallt avslut kvitterar hon till 1-1. Vi försöker spela och komma upp i plan med bra löpningar från Malin och Saga på kanterna. I 20:e minuten får Saga på en fin diagonalpass som Lisa tar emot och frispelar Jonna. Hon kommer på ett instick som hon stänker upp i taket till 2-1, SNYGGT!  En försvarsmiss gör att Michélle Bramer suger upp bollen och gör 2-2.
Vrigstad ångar på med sina frisparkar och långskott. Michélle Bramer gör 3-2 till bortalaget på en frispark som är lång utifrån. VI VILL INTE NICKA. Vi har ändå kontroll på boll och motståndare men de är inte dåliga syskonparet Bramer. Jonna är framme i 43 minuterna på en målvakts tavla och slår in 3-3. Rättvist, ja absolut!!

I början på 2:a så är vi nära att göra 4-3 men de bryter och slår en långboll som Steffanie Bramer får tag i och det blir ett långskott igen som går i mål. Nu leder de med 4-3 och man kan tro att det är tennis!!! Våran tröga Jonna blir framspelad av Lisa och gör sitt fjärde mål för dagen ( bra jobbat med löpningar och viljan att ha boll. Skojar bara!! Våran trogna Jonna ska det vara) Nu är det lika 4-4.  Ny serve och 5-4 till Vrigstad av Michélle Bramer som är ett ankare i Vrigstad. Vi fortsätter att försöka vinna våra servrar och får till ett uppspel från vänsterkanten genom Emilia. Hon får med bra kombinationsspel hela vägen upp bollen till Garcia som spelar i 10:ans position. Garcia gör inget misstag och glider igenom på ett graciöst sätt och vänder till 5-5. Det var nog tre försvarare som gick åt ett annat håll där, snyggt!!. Med ca 20 minuter kvar av matchen är tendensen att vi är starkare över lag. Vi ångar på och Lisa har en egen show i höger hörnet. Hon vänder ut och in på deras spelare så hon är tvungen att vara oschysst. Frisparken resulterar i en hörna som Lisa är framme på och servar hem matchen med 6-5 till oss. Det är ett resultat som är rättvist. Vi har mer boll, försöker spela fotboll och vi gör det stundtals bra.


Extra plus till Malin med sitt stora spel som hon tar fram ibland, bra och jätteroligt att se hur hon jobbar med stor pondus och finess. Får ju inte glömma fyramåls-skytten Jonna där särskilt 2-1 målet sitter på näthinnan. Sedan är vi lite ojämna runt om. Vi gör för mycket med bollen istället för att låta den göra arbetet och bara hjälpa den på vägen. ”Med det vill ja säga att vi alla va bra i dag”.

Skribent: Bian
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info