Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort mot Landsbro

10 APR 2014 23:20
På ett kallt och blött Heds arena i Vetlanda mötte vi på onsdagskvällen Landsbro IF. Vi gör en stabil insats och matchen slutar 1-1 efter att vi haft ledningen i paus.
  • Uppdaterad: 04 JAN 2016 20:48

Vi startar matchen riktigt bra och släpper respekten för Landsbro omgående. Vårt mittfält får mycket boll från backlinjen att jobba med. Ett par gånger kommer vi runt på kanterna men vi lyckas inte riktigt att skapa de heta målchanserna framför mål. Landsbro skapar egentligen ingenting i 1:a halvlek mer än ett par resultatlösa fasta situationer. Vi dominerar stundtals mittfältet och stoppar många av Landsbros uppspelsförsök. 6 min innan halvtid erövrar vi bollen på mitten och ställer om blixtsnabbt. Tilda för upp bollen och släpper den i djupet på en korslöpande Frida Bremer som kommer fri med målvakten i en vänsterposition. Frida rullar säkert in bollen vid bortre stolpen och vi leder med 1-0 i halvtid!

 

2:a halvlek är ganska jämn och chansfattig. 10 min in i 2:a tappar vi bollen på egen planhalva efter en för svag bakåt pass. Landsbro utnyttjar detta och kommer loss i mitten och in i straffområdet. Vi försöker reparera detta men det resulterar i en straff som sedan Landsbro kvitterar till 1-1 på. Det kändes lite snopet då de inte skapat många målchanser och vi haft det mesta av spelet. Efter detta ökar Landsbro trycket och pressar tillbaka oss. Vi står upp bra och sticker upp i några resultatlösa kontringar. Ca 10 min från slutet får Landsbro en frispark rakt framifrån strax utanför straffområdet. Vi slarvar med att ställa upp muren och där har vi lite tur när de drar frisparken strax över.

 

Sett över hela matchen var vi närmare en seger. Stundtals spelade vi riktigt bra men kan offensivt förbättra mycket. Det ska vi fortsätta jobba på! Riktigt kul att se Frida Bremer tillbaka in den blåa tröjan. Hon var vår bäste spelare för dagen och gjorde även vårt mål.

 

Rock on!

Skribent: Per Elofsson
Epost: This is a mailto link
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info