Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort mot Växjö DFF

23 MAR 2014 12:45
En jämn och chansfattig match på Skogsvallen som slutade 0-0
  • Skapad: 23 MAR 2014 12:45

Detta var en match mellan två jämna div2-lag där inget av lagen gav varandra några ytor gratis. Vi hade under hela matchen problem med vårt korta passningsspel. Detta gällde i stort sett hela laget och överallt på planen. Vi möte ett duktigt och välorganiserat Växjö som stressade oss att göra misstag.

Matchen blev till stora delar en kamp på mittfältet och det klarade vi riktigt bra. Vi spelade aggressivt och lyckades ofta stoppa Växjö:s anfallsuppbyggnad. Växjö skapade fler klara målchanser än vad vi gjorde men dessa chanser kom ofta på våra egna misstag och då främst i form av felpass.

Bästa chansen fick vi när Jonna slet sig loss strax utanför straffområdet. Väl inne i straffområdet blir hon dragen i tröjan bakifrån och solklar straff! Vi bränner tyvärr straffen och det är sånt som händer. Vi sätter nästa!

I denna match sattes vår backlinje många gånger under hård press pga alla felpass. De klarade dock detta utmärkt ledda av planens klart bästa spelare i Chris Sjölin. Hon var i stort sett felfri och var också med framåt med bla en nick strax över ribban.

Matchen blåstes av med ca 2 min kvar då både vi och Växjö hade skador som krävde ambulanstransport. Towe fick en smäll mot huvud och nacke i samband med en närkamp i slutet av matchen. Hon klagade över smärtor i nacken. I Växjö drabbades en tjej av rusande hjärta och smärtor i bröstet. Båda tjejerna klarade sig bra och är hemma igen.

Sett till resultatet  gör vi en godkänd match men vårt passningsspel var stundtals bedrövligt och här har vi lite att jobba med. Rock on!

Skribent: Per Elofsson
Epost: This is a mailto link
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info