Hoppa till sidans innehåll

SM-kvalet Futsal

01 DEC 2009 18:49
Vi lyckades inte ta oss vidare i SM-kvalet i Futsal. Efter 2 vinster och 2 förluster slutade vi 3:a i gruppen. Värnamo var helt överlägsna och vann alla sina matcher utan att släppa in ett enda mål. Habo gick också vidare som 2:a.
  • Skapad: 01 DEC 2009 18:49

Vi gör en riktigt bra 1:a match mot Värnamo. Vi står upp och visar på en bra attityd trots att vi får försvara oss större delen av matchen. Matilda strider som en tiger i målet och håller nere siffrorna. Det står länge 0-2 men i slutet trillar det in 2 till i baken, klart godkännt. Nästa match mot Vrigstad är mer jämn och vi vinner rättvist men med för små siffror 1-0 (Sandra Lindh). Vi borde gjort fler mål i denna match. 3:e matchen mot Habo var dagens bottenapp. Vi höll 0-0 i halvlek men det var Habo som förde matchen. I 2:a gick vi bort oss lite och hamnade snabbt i underläge 0-2. Vi var tvungna att satsa framåt eftersom vi behövde minst oavgjort för att kunna nå 2:a platsen. Det lyckades inte utan ytterliggare 2 bollar trillade in bakåt. I sista matchen möter vi ett mycket motiverat Fredriksdal som fortfarande har chansen att nå 2:a platsen. 1:a halvleken kommer vi undan med blotta förskräckelsen. FBK har avslut i både stolpe och ribba men återigen visar Matilda vilken duktig målvakt hon är med ett flertal fina parader. I 2:a jämnar spelet ut sig och Sandra Lindh sätter med stor skicklighet och lite tur 1-0 ur snäv vinkel. Resultatet står sig till slutet och vi hamnar 3:a i gruppen.

 

Vi har en del att jobba med men det vi tar med oss från Vrigstad är viljan, inställningen och attityden. Bra jobbat tjejer!!!

Skribent: Per Elofsson
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info