Hoppa till sidans innehåll

Semifinal i Hyvelcupen

06 FEB 2011 13:12
Precis som 2010 förlorar vi semifinalen mot den slutliga vinnaren. I år var det Ormaryd och förra året Landsbro.
  • Uppdaterad: 04 JAN 2016 20:48

NFF – Bodafors 0-1

Först matchen i en turnering är alltid lite svårare. Vi startar ändå ganska piggt och skapar många målchanser men vi får inte in bollen. Mitt i pressen sticker Bodafors upp och gör lite turligt 1-0. Vi deppar inte ihop för detta utan forsätter att jobba stenhårt, tyvärr utan resultat. Bodafors vinner och det var inte rättvist.

 

NFF – Vetlanda FF 1-0

En tuff match där båda lagen har flera chanser att göra mål. Vi visar återigen en härlig inställning och jobbar verkligen hårt i varje situation. Hade vi otur i 1:a matchen så fick vi en del tur tillbaka i denna. Kajsa lyckas dra in en frispark via en lite turlig touch framför mål. Trots en intensiv press från VFF i slutet håller vi undan och vinner. Beröm till alla men extra plus till Jenni i målet som håller nollan.

 

NFF – Hvetlanda GIF 0-0

Oavgjort krävdes för att gå till semifinal men det var inget vi fokuserade på. Vi ville vinna denna match! Matchen blir precis som mot VFF väldigt jämn. Det är chanser åt båda håll men där vi har de hetaste målchanserna. Vi drar på oss lite onödiga frisparkar och till slut får HGIF en 10m-straff efter 6:e frisparken. Jenni klarar dock straffen och matchen slutar 0-0 och vi är i semifinal mot Ormaryd!

 

Semifinal:

NFF – Ormaryd 0-2

Derbymatch! Vi fick spela vår semifinal direkt efter vår sista gruppspelsmatch. Det kändes inte som någon nackdel utan nu var vi inne i det och det vara bara att köra på. Vi är lite nervösa och passiva i inledningen av matchen. Ormaryd får dessutom en kanonstart på matchen när man från halva plan mycket turligt lyckas skjuta en frispark rakt igenom alla våra spelare. Ett sådant mål får man inte släppa i genom i en semifinal. 2-0 kommer tyvärr ganska snabbt efter detta och vi blir lite stressade. Vi samlar dock ihop oss riktigt bra och flyttar så småningom upp spelet och skapar en del chanser. Ormaryds målvakt gör ett antal fina räddningar och vi lyckas inte reducera. Vi chansar lite i slutet flyttar upp folk i deras straffområde men utan resultat.

 

Vi gör en klart godkänd turnering och semifinal är vad man kan begära av vårt unga lag. Vi visar upp en bra inställning och attityd som lovar gott inför utomhussäsongen.

Skribent: Per Elofsson
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info