Hoppa till sidans innehåll

Vrigstad - NFF U 1-11

04 SEP 2014 13:31
Vrigstad borta 9 spelare på varje sida (9manna). När vi kommer till Vrigstad så får vi frågan om vi vill korta plan 20 meter men så kände varken spelare eller ledare så det blev fullplan.
  • Uppdaterad: 04 JAN 2016 20:48

Vi startade i ett rasande tempo. Det hann knappast gå en minut förrän Saga hittade Lisa med ett instick 1-0 och vi var med frånförsta början, som jag tycker vi ha varit under hela säsongen.
 Vi fortsätter att trumma på. Saga som är bra under hela matchen och tar ett jättejobb gör en bra brytning på Vrigstads planhalva. Hon rullar runt bollen på vår högerkant och vem är inte där och gör
 2-0 till oss om inte Emilia som jobbade upp och ner på kanten jättebra. Vrigstad får en tveksam frispark en bit in på vår planhalva som går rätt igenom vårt lag och nu börja det att brännas 2-1 och Vendela på sidan börjar bli orolig.  Alicia står för ett bra jobb på högerkanten i hop med EBBA som spelar fram till 3-1 inga tveksamheter här.
Roligt att få ha Ebba med på plan en go tjej som jobbar och gör det bra på plan med en härlig inställning. Det är bara att fortsätta Ebba.

Saga fortsätter att ta förr sig och gör ett kanon jobb centralt på plan och avslutar som Ronaldo 4-1. Nu är hon framme igen och med bra spel med många förflyttningar på boll, så får vi en hörna från vänster son nämnda spelare slår hårt på främre stolpen och där är målvakten och kan inte få bort bollen så hon styr in den i mål 5-1 då får vi se Sagas målgest som är. (Va va det nu igen)

Hela laget jobbar bra och varje spelare som kommer in vet vad de ska göra, vi fortsatter att spela bra fotboll. Vi tar ner Vrigstad på alla positioner. Garcia hittar Alicia på högerkanten och hon gör inga misstag 6-1 Nu har vi spelat jättebra mellan varandra, och det resulterar i ett rungande skott från Garcia,  7-1 står det på tavlan. (Det skottet kunde varit från en match i Champions league)
Elisabet fortsätter att snurra runt med mottståndarna både en och två gånger och avslutar med att göra 8-1. 9-1 Garcia börja komma igång nu på mitt plan och ökar på ledningen. Saga stiger fram när vi får en frispark på vår planhalva, och tar fram den stora kanonen och får till en bra båge som målvakten inte kan gör något åt. Det var en 10-1ta (Det kanske inte va på våran planhalva J det var inte på vår planhalva) Bra Saga.

Nu har Vendela kommit in efter att hon har lugnat ner sig när Vrigstad reducerade till 2-1hon flyter fram på kanten och styr in 11-1 och där punkterade hon matchen. Saga får priset som bästa spelare i Nässjö FF. Och det är helt ok! Men vi får inte glömma att vi alla gör ett jättebra jobb allt från Emma till Ebba och ja ni vet. Vi tog ju alla bollar innan studs också!

Skribent: Bian Strålman
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info