Hoppa till sidans innehåll

Laddade tjejer inför premiären - Emilia, Pelle och Ellen siktar på att hålla tätt!

19 APR 2018 22:05
Det stundar en spännande premiär för Nässjö FF:s talangfulla damlag på söndag, när en av seriens vassaste lag, Vrigstads IF kommer till Vallens konstgräs på söndag. Nässjö FF har fått en riktigt bra resa inför serie och är laddade till tänderna...
  • Skapad: 19 APR 2018 22:05

Det var två taggade målvakter i Emilia Revelj och Ellen Sjösten ( på varsin sida om Pelle Elofsson på bilden ovan ) som genomförde sista träningen inför söndagens premiär under torsdagskvällen. - Vi har haft en bra träningsvecka, och jag ser fram emot premiären med spänning, menar Pelle. - Vi har en skön konkurrenssituation inför söndagen, och samtidigt fått några bra träningsmatcher, som senast, när vi verkligen fick bekänna färg, fortsätter en förhoppningsfull Elofsson. - Och, fortsätter han, ska man in i serietempot är det lika bra att börja mot ett av seriens tuffaste lag. - Vrigstad blir en nöt att knäcka, men vi blir inte mer redo än såhär. 

- Ja, nu längtar man verkligen till söndagen, säger Uffe Jonsson, ena halvan i tränarduon Uffe-Matte. - Vi har väl skissat på en startelva, och som tur är så tänker vi ganska lika, fortsätter Mattias Germundsson. - 11 av 11 närmare bestämt, säger Uffe, och ler, - Vi ser fotboll lika och hittills har fikarasterna på SparkTrade varit utan heta diskussioner, säger Uffe, innan de sista detaljerna skall slipas inför söndagen.

Det är en härlig solig torsdagsträning där glada kommentarer växlas med tuffa närkamper om vartannat. Det är tydligt att det är en konkurrenssituation om de elva första platserna, men Uffe och Mattias har bra koll på läget. - Vi har ju en tuff cupmatch kommande vecka också, så vi kommer snurra på hela truppen dessa två matcher, menar Jonsson, som menar på att man måste hålla en bra balans mellan att se till att spelare få matchas in samtidigt som man tävlar för att vinna. - Vips med några skador och avstängningar så är det nya tjejer som måste spela förstafiolen, och då gäller det att ha tjejer beredda, avslutar Uffe.

l

Tilda Dahlström, Emilia Anderö och Clara Sjövall poserar under träningen.

NFF-redaktionen tackar för pratstunden, och laddar för match, söndag 15.00. 

Väl mött på Vallen!!!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info