Hoppa till sidans innehåll

Nässjö FF:s damer kryssade i genrepet

09 APR 2017 19:31
Det blev ett kryss för Nässjö FF:s damer i dagens träningsmatch mot Mariebos andralag på TT-vallens gräsplan i Ormaryd. Matchen slutade 2-2 (1-0) sedan gästerna kvitterat sent i den 89:e matchminuten.
  • Skapad: 09 APR 2017 19:31

- Sett till hela matchen var väl det oavgjorda resultatet ganska så rättvist. Mina tjejer visade tålamod i spelet den här gången, även om vi kan bli lite tuffare och där med skapa fler målchanser. Målen vi släpper in beror på att vi inte är tillräckligt heta och motståndare får mål från ingenstans kan man tycka, summerade NFF-tränaren Andreas Karlsson det oavgjorda resultatet.

Nej, Nässjö fick inte mål på motsvarande situationer som gästerna utnyttjade utan fick jobba lite hårdare för målutdelning. I maj månad kommer Nässjö att möta Mariebos A-lag i Svenska Cupen som Nässjös damer är med i för första gången. Mariebos förstalag spelar i division 1.

 

Sista träningsmatchen

Det här var alltså sista träningsmatchen innan seriestarten hemma mot Westbo United den 17 april. Ett lag som ramlat ner i tvåan till den här säsongen. Förhoppningsvis kan den matchen spelas på vanligt gräs på Skogsvallens A-plan på annandag påsk.

- Det får vi hoppas eftersom vädret varit väldigt  gynnsamt för att gräs ska växa. Då passade det bra att spela den här matchen på TT-vallens vanliga gräsunderlag. Jag tycker tjejerna gör en fullt godkänd träningsmatch, men ändå inte den bästa matchen vi gjort i år, sa Andreas.

Claudia Schultz var riktigt bra som back i försvaret. En spelare som annars brukar hålla till i anfallet. Där uppe gjorde Hanna Jarnhammar ett starkt inhopp i andra halvlek.

Mål, Nässjö: Vendela Ekman, Johanna Larsson.

Thomas Holmqvist

Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info