Hoppa till sidans innehåll

Nässjötjejerna föll för första gången i år

26 AUG 2018 22:10
En svag inledning bäddade för säsongens första förlust när Forserum kom på besök. 2-4 slutade matchen, efter att gästerna gjort 2-0 redan efter 9 minuters spel och även om NFF höjde sig i halvlek två kom man aldrig ifatt.
  • Skapad: 26 AUG 2018 22:10

En match som alla visst kunde bli svår på förhand visade sig bli en för tuff nör för NFF - ett rejält motstånd i grönvitt besegrade Nässjö FF, som tyvärr inledde olyckligt.

- Vi får en tuff start, men över lag möter vi idag ett bättre lag och resultatet är tyvärr rättvist, konstaterar Uffe Jonsson efter matchen. Matchen ser ut som vi tror, där vi har mer boll än våra motståndare, men vi kommer inte till de där riktigt heta chanserna, fortsätter Uffe. 2-0 efter nio minuter, det var inte den starten NFF behövde, och det blev uppförsbacke direkt.

Tildas hörna på väg in i mål.

Tilda Dahlström reducerade till 1-2 med en hörna direkt i mål, ett resultata som stod sig till paus, men NFF kom inte närmare än ett måls underläge, och första förlusten var ett faktum. -Vi tar nya tag, säger Uffe Jonsson, och hänger inte alltför mycket med huvudet, utan laddar för en bra träningsvecka och ett spännande möte på söndag.

Alicia Ärleskog slet på matchen igenom, men fick, liksom övriga blåklädde, bita i gräset denna höstfriska afton på Vallen.

Nu väntar Fredriksdal/Äng på söndag om en vecka, F/Ä som spelade i dag men lämnade WO igår i division två, så det blir spännande att se hur det artar sig om en vecka.

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info