Hoppa till sidans innehåll

NFF-damerna spelar hemma på nationaldagen

03 JUN 2017 22:56
Senast borta mot topplaget Husqvarna FF så saknade Nässjö FF:s damer sex spelare ur truppen och förlorade med 1-4.
  • Skapad: 03 JUN 2017 22:56

- Jag tycker tjejerna gjorde en bra insats ändå, speciellt i andra halvlek som vi bara förlorar med 1-2, säger tränare Andreas Karlsson.

I morgon lördag var det först tänkt att matchen mot Växjö BK skulle ha spelats men den är flyttad till tisdag. Nässjö som i de tre senaste matcherna har mött mycket tufft motstånd i form av Eksjö 0-1, division 1-laget Mariebo i Svenska Cupen 0-5 och senast då HFF borta 1-4.

Seriefemman Växjö BK är också ett bra lag som vunnit fem av sina åtta matcher. Nässjö ligger sjua med tre segrar på sina sju matcher. Sex poäng efter Växjö just nu.

- I stort sett är jag nöjd med vårt facit så här långt. Topplagen ska vi inte röra även om vi var nära hemma mot Eksjö. Det är klart att Emmaboda hemma borde vi fått poängutdelning mot och mer eller mindre stängt efter den första halvleken. Inte som nu förlorat matchen i andra halvlek. Det är den matchen som i så fall grämer mig, säger Karlsson.

Snart derby mot Vetlanda

Efter Växjömatchen på tisdag väntar Alvesta borta och derbyt hemma mot Vetlanda. Därefter vänder serien med Westbo borta och sedan möten mot lagen på undre halvan. Nässjö bör kunna säkra kontraktet i serien tidigt och sedan i höst kunna spela avslappnat.

- Båda matcherna mot Alvesta och Vetlanda tycker jag vi har en bra möjlighet att vinna. Men visst ska vi försöka ta poäng också hemma mot Växjö BK nu på tisdag. Vi har i alla fall så gott som alla spelare tillbaka, frånsett Claudia Schultz som är bortrest.

Matcherna i omgången: Westbo United- Husqvarna FF (lördag), Alvesta-Vetlanda (söndag), Nässjö-Växjö BK (tisdag), Eksjö-Emmaboda (tisdag), Waggeryd-Fredriksdal/Äng (tisdag).

Thomas Holmqvist

Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info