Hoppa till sidans innehåll

NFF Dam satsar på samverkan

01 APR 2019 14:06
Startskottet för denna samverkan var en gemensam söndagsfrukost för spelare och ledare i F15, U-lag och A-lag. Vi var 60 spelare och 12 ledare, fantastiskt!
  • Skapad: 01 APR 2019 14:06

Föreningen ser att framtiden är ljus när man tittar nedåt på alla flicklagen med sina stora kullar och duktiga ledare. Vårt mål i Nässjö FF är att så många som möjligt spelar fotboll så länge som möjligt. Därför har vi på damsidan startat ett U-lag i div4 utöver vårt A-lag i div3 för att alla ska få en möjlighet att spela många matcher. Vi har även ett samarbete med äldsta flicklaget F15. Vi kan på så sätt erbjuda stora möjligheter att spela fotboll på olika nivåer och ge våra ungdomar en utmanande spelarutbildning. Ytterligare fördel är givetvis att vi med större träningsgrupper och fler ledare kan höja kvalitén på våra träningar.

 

 

Efter en trevlig frukost var det dags för en värdegrundsföreläsning av Mickael ”Bagarn” Engdahl. Bagarn är en ny ledarresurs på damsidan som vi hälsar välkommen! Både spelare och ledare fick frågor att tänka kring som exempelvis ”hur vill vi ha det?” och ”vad är viktigt för oss?” Mycket tänkvärt kom fram i efterföljande diskussioner.

 

 

Efter frukost och föreläsningen var det dags för matcher för huvuddelen av spelare och ledare. A-laget mötte Värnamo U, U-laget åkte till Sävsjö för match mot Vrigstad och F15 mötte Tenhult/Taberg hemma på Skogsvallen. En mycket givande dag i fotbollens tecken. Nästa aktivitet där alla lagen deltar blir en kostföreläsning med Malin Hellsund. 

 

 

Målet med denna samverkan är, förutom att ge föreningens tjejer en bra övergång från flickfotboll till seniorfotboll, att på en längre sikt ta kliv upp i seriesystemen med huvuddelen egna produkter.

 

Skribent: Pelle
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info