Hoppa till sidans innehåll

Rebecca Strandh väljer Nässjö FF 2020

Rebecca väljer Nässjö FF 2020

24 OKT 2019 21:31
Nässjö FF Dam laddar för säsongen 2020, och presenterade under torsdagskvällen ett meriterat nyförvärv i form av Rebecca Strandh, som 2020 återigen får Skogsvallen som hemmaplan.
  • Uppdaterad: 24 OKT 2019 21:31

Rebecca som representerat såväl Ormaryds IF som Fredriksdals BK i division två väljer alltså att under säsongen 2020 bedriva sitt fotbollsspelande i Nässjö FF.  - Valet kändes naturligt, jag har trivts bra i Fredriksdal, men de gör en nystart med tränarbyte och då ville jag testa något annat, säger Rebecca.  - Dessutom bor jag numera i Åker, kanske tvåhundra meter från Vallen, så det blir ju verkligen hemmaplan, forstätter hon.

Rebecca kom till Nässjö FF redan i tonåren, då för att spela fotboll i föreningens Flickor - 94 med bland annat ett deltagande i Eskilcupen som går till historien. Det blev ett par år i NFF då, sista året som senior i damlaget, men sedan valde Rebecca, som då bodde i Anneberg, Ormaryds IF i division två. - Då spelade jag under "Zvono", det var en rolig tid, mindes Rebecca.  Sedan blev det ett tag utan fotboll för Rebecca, efter det spel i Fredriksdal / Äng  under ett och halvt år, men nu blir det alltså Nässjö FF.

- Jag funderade på NFF redan förra året, men nu passade det bättre med bytet, menar Rebecca.

- En spelare med rutin och kvalité, och hon kommer definitivt bidra med mycket, menar sport Dams Pelle Elofsson, som känner Rebecca väl. - Jag hade ju henne i F-94, en toppentjej, verkligen.  

Det är en nöjd assisterande coach, Uffe Johnsson som lovordar nyförvärvet. - Riktigt kul, och jag är säker på att hon har massor att bidra med, såväl på som utanför planen, menar Uffe. - Vi kommer få stor nytta av Rebecca, hon är en bra kraft, och jag tycker hon gjorde många bra saker emot oss när vi mötte Fredriksdal/Äng tidigare. 

- Jag ser mig själv som central spelare, mina styrkor ligger väl i fysiken och spelförståelsen, menar Rebecca.  - Men, jag vet att hon även besitter offensiva kvalitéer, fyller Uffe i.  - Jag vill nog mena att jag hur som helst är en riktig lagspelare, avslutar Rebecca.

NFF-redaktionen hälsar Rebecca välkommen åter till NFF soch Skogsvallen 2020 och ser fram emot damlagets säsong. Dam går en spännande framtid till mötes, med en bra mix av ungt och något äldre, ett härligt gäng för coach Hasse att sätta tänderna i. 

Skribent: NFF Redaktionen
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info