Hoppa till sidans innehåll

Seger i den tidiga seriefinalen på Norvalla

Seger i den tidiga seriefinalen på Norrvalla

27 MAJ 2018 21:53
När Lommaryd och Nässjö FF möttes i första matchen för året slutade matchen med seger för Lommaryd, 2-1 blev det på konstgräset mars. Nu var det annat - Nässjötjejerna var vassare och segern skrevs till 5-2 efter en riktigt stark andra halvlek.
  • Skapad: 27 MAJ 2018 21:53

- Riktigt kul, och jag tror helt enkelt att vi orkade lite mer i andra halvlek, säger Pelle Elofsson efter matchen. - Jag tycker alla våra spelare gör en bra insats, men visst går det inte blunda för fyramålsskytten Tilda Dahlström, hon var verkligen på hugget. 

Matchen var jämn till en början, och av bra kvalité, där bägge lagen verkligen försöker spela en trevlig fotboll. Nässjö ledde i paus med 2-1, efter mål av Emma Tolk samt nyss nämnda Dahlström, något som gladde de tillresta NFF.supportrarna  på Norrvalla. - Emma Tolk var på hugget, hon vill framåt på ett härligt bestämmt sätt, fortsätter en märkbart nöjd Elofsson, som har svårt att peka ut någon särskild utan vill hylla hela laget.Vi går inte ner oss efter deras kvittering på straff till 2-2, utan vi maler på och  vi är helt enkelt bättre än våra motståndare i halvlek två ,säger Pelle. Straffen räddar Ellen Sjösten både en och två gånger innan Lommaryd kan slå in retur två - tråkigt för Ellen efter två kalasräddningar. Detta glömdes dock snart bort, när sedan Tilda Dahlström målar i minut 73, 74 samt 84 - ja då var Lommaryd ett slaget lag.

Nässjö åkte dock på några tunga jobsposter i att Frida Nyberg fick kliv av med en befarad knäskada, samt att stabila Emilia Anderö fick sin tredje varning och är avstängd nästa match mot Hultsjö. I Fridas fall var det efter ett motlägg som det högg till i Fridas knä, och med sådana händelser vet man ju aldrig...

Nu ser serien riktigt kul ut, och vi hoppas att Nässjötjejrna kan ta nya pinnar i nästa match mot Hultsjö som spelas hemma på Skogsvallen måndagen den 4/6.

Väl mött då!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info