Hoppa till sidans innehåll

Segersviten intakt - damerna till uppehåll med 10 raka segrar!

21 JUN 2018 07:02
1. Nässjö FF 10 10 0 0 55-18 Ni som gärna grottar ner er i tabeller ser direkt vart raden är klippt ifrån - och visst är det imponerande. Igår besegrades Vrigstads IF på bortaplan med 6-5, och därmed var våren färdigspelad.
  • Uppdaterad: 21 JUN 2018 07:03

6-5 i en galen tillställning, ja onsdagens match på ett långhårigt ojämnt Tallåsen blev en makalös historia.

-Jag varnade tjejerna inför matchen att vi måste vara på tårna, för vi hade från första mötet med Vrigstad i åtanke att de gjorde en riktigt bra andra halvlek på oss, säger tränare Uffe Jonsson efter mathen. -Tyvärr når jag inte ända fram med mina varningar, för innan vi vaknar har Vrigstad gjort två snabba mål, och likt senast får vi jobba i underläge nästan från början, fortsätter Uffe.

Nässjötjejerna får dock bättre ordning på sitt spel, men denna målrika historia har flera vändningar än åsikterna hos en bilförsäljare - då förstår ni att första halvlek var en av de händelserikaste som spelats. Vrigstad ser till att skaffa sig en tvåmålsledning ytteligare än en gång - men Ellen Andersson ser med en av de sista bollkontakterna i först halvlek till att hemmalagets ledning i paus endast är ett mål, hela 4-3 står det på tavlan när dessa målglada tjejer går till halvtidsvila.

Nässjö kvitterar tidigt i halvlek två, och nu är det spelmässigt bortalaget som håller i taktpinnen, och känslan väger över till att det nog skall kunna bli en seger här också, efter mycket om och men. En känsla Vrigstad helt ville ändra på, med kvarten kvar gjorde hemmalage 5-4, ett resultat som skulle stå sig länge...

 Moa Germundsson, en av målskyttarna i mötet med Vrigstad

Moa Germundsson ville annorlunda, hon kvitterade till 5-5 i matchens näst sista minut, och i den sista så klev Elin Svensson fram och avgjorde med sitt 6-5 mål. Gissa om lättnad när domarens pipa ljöd för full tid!! 

- Vilken insats, jag är stolt över hela laget, säger Uffe fortsättningsvis, men plussar för Tilda Dahlström och Liza Nilsson. - Liza håller i bollen när vi behöver det som mest, och får idag rättvist priset som matchens bästa spelare, säger Uffe.

 Liza Nilsson, dagens främste NFF:are.

NFF-redaktionen bockar och bugar, tackar för underhållningen och kan imponerat bara konstatera att seriledningen kommer ägas av Nässjö i nästan två månader framåt ( ja givetvis hoppas vi tabellen ser likadan ut säsongen ut ) tills nästa match ska spelas, den 15:e Augusti. 

Målskyttarna för dagen:

Tilda Dahlström 3, Ellen Andersson, Kajsa Jonsson, Elin Svensson.

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info