Hoppa till sidans innehåll

Stabil seger för damerna

17 SEP 2018 08:04
Nässjö FF:s damer tog på söndagen ytterligare en seger i jakten på serieseger. Hultsjö besegrades på bortaplan med 4-0, efter 2-0 i paus. 15-åriga Tova Roslund (bilden) gjorde debut, och tog för sig och var inblandad i NFF:s två sista mål.
  • Uppdaterad: 17 SEP 2018 08:08

Nässjös tjejer tågar på i marchen mot serieseger, söndagseftermiddagens march mot Hultsjö blev en säker 4-0 seger, en seger som kunde varit större. 

- Underlaget i Hultsjö var inte det bästa, vi kunde inte riktigt rulla boll som vi ville och fick därmed ingen ordning på avsluten, säger en nöjd Pelle Elofsson efter matchen.

- Vi gör riktigt många bra saker, menar Uffe Jonsson, som fortsätter: Idag var vi det bättre laget, och segeren var aldrig hotad. - Det finns massor av bra saker att ta med, men det jag vi poängtera är att vi verkligen är ett lag, vi har en härlig "en för alla - alla för en"- mentalitet som är grunden i detta lagbygget, fortsätter Uffe. 

- Jag skulle kunna nämna alla spelare, menar Uffe, men väljer att nämna att det är lite extra kul att Emma Tolk är tillbaka efter en längre tids sjukdom, och att Tilda Robertsson bidrar med stabilitet. - Tova Lundman gör en bra match, och vårt äldre garde i Alicia Ärleskog, Jonna Jonsson (prisad som NFF:s främsta) och Kajsa Ekman visar rutin matchen igenom.

- Lite extra kul när en debutant i 15-åriga Tova Roslund kommer in och tar för sig, och är ju faktiskt inblandad i två mål, kul med ungdomar som tar för sig, fortsätter Uffe.

Största konkurrenten Forserum fick bara 3-3 i Vrigstad, därmed har Nässjö seriesegern i egna händer. Två matcher återstår, kommande lördag väntar hemmamatch klockan 12.00, när Sommen kommer på besök. Matchen spelas på konstgräset, och krockar delvis med herrarnas match mot Berga kl. 13.00...

NFF-redaktionen ser fram emot lördagns bataljer och hoppas på en dubbelseger för våra seniorer på lördag!

 Hultsjö - Nässjö FF 0-4 (0-2)

Mål Nässjö: Kajsa Jonsson 2, Jonna Jonsson, Thelma Hafström.

Vi ses på Vallen!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info