Hoppa till sidans innehåll

Ny 2-2 match

29 JUN 2011 23:36
NFF - BIK/FIF/LGoIF 2-2(2-2)
  • Skapad: 29 JUN 2011 23:36

Stora kontraster vädermässigt jämfört med förra matchen kan man säga. Då var det ösregn, nu var det soligt o hett.  Spelmässigt var det också en klar förbättring och vi tappade inte modet trots ett snabbt mål i baken.  I stället kämpade vi oss tillbaka direkt och den som angav tonen var Lollo. Först ett snyggt skott utifrån som smet in vid stolpen och 2 min senare släpper målvakten en retur, Lollo är där, visar vilja och trycker in bollen.
Sen kan man kalla det ställningskrig resten av halvleken. Vi skapar ett par chanser bl.a är Jonna fri med målvakten men kommer för nära. Bakåt släpper vi inte till mycket, Bredaryd slår mest långbollar och deras 2-2 mål är frukten av lite slarv o brist på kommunikation.  Det känns som vi är lite ängsliga i passningsspelet och inte riktigt tror på oss själva.
 
I andra halvan höjer vi oss spelmässigt och motståndarna får jobba hårt. Speciellt firma Lollo o Lollo är svårstoppade på högerkanten och skapar mycket där men vi är lite bleka framför mål och lyckas inte få dit målet som vi är värda. Hela andra halvlek sliter vi på gräset på motståndarnas planhalva och Bredaryd skapar bara ett par chanser där Anna gjorde en riktigt fin räddning på ett närskott.
 
Trots en uteblivna segern så var det en klart godkänd avslutning på vårsäsongen. Bäst betyg får Lovisa och Lollo. Kul att se de yngsta tjejerna Malin o Maria som tar för sig och vill vara med.
 
Nu laddar vi batterierna över sommaren.

Skribent: Kenneth Starck
Nässjö FF - Träningsmatcher Dam
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info