Hoppa till sidans innehåll

NFF missade slutspel i Hyvelcupen

12 JAN 2018 23:01
Det ville sig inte för Nässjö FF i klassiska Hyvelcupen ( Tidigare RH-Cupen), trots seger i första matchen mot Forserum.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2018 23:03

Nässjö FF startade trevande, men tog ändå en seger i den så viktiga första matchen, då Forserum besegrades med 1-0. Alexander Herbertsson gjorde segermålet, men unge burväktaren Edvin Ellbrant hade minst lika stor del i segern, med flera säkra ingripanden och en straffräddning fick de blåklädda precis den start man behövde.

Matchen kunde fått ett annorlunda slut, likväl som Nässjö kunde ha vunnit större, så hade Forserum mycket väl kunnat nå ett oavgjort resultat.

I match två stod sedan Malmbäck för motståndet, detta Malmbäck som verkligen kan konsten att spela futsal. Nässjö saknade inte chanser, men när man inte sätter dit dem samtidigt som man bjussar på något mål, då räcker man inte till. 4-2 skrevs segern till de gulklädda, Tobbe och Kalid gjorde Nässjös mål. Summerat, rättvis Malmbäcksseger.

Tim spanar framåt, samtidigt som Simon håller koll på giftige Filip Brtan.

I och med resultaten blev så gruppspelsmatch tre helt avgörande om en semifinalplats, och på andra sidan mittlinjen stod Stensjön. Ett tidigt ledningsmål för de svart-vita satte press på Nässjö, som ägde spelet mest hela matchen. Dock saknades riktigt vassa chanser, och när så bollarna nådde buren stod duktiga Solberga-fostrade Jonatan Neij i vägen, han blev ett riktigt "Nässjö-spöke" denna afton.

Totalt sett gör Nässjö en hel del bra saker, Belmin Music och Kalid Abdulahi visade framfötterna, och redan nämnde Edvin Ellbrant i målet gör en bra turnering.

Belmin med focus!!

Och visst spelar det in att träningarna i veckan är allt annat än futsal (Tre fotbollspass på stor yta, samt ett pass på Nordic Wellness), man är inte helt säkra i vare sig löpvägar eller i placeringarna.

Dock blev fredagens äventyr en bra träning inför Vrigstads inomhuscup kommande helg, och även kommunmästerskapet lördagen därpå.

Väl mött då!

Skribent: KK
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info