Hoppa till sidans innehåll

Nässjö FF åker upp till Norrköping utan sex spelare

27 JUL 2015 18:52
När Nässjö FF i morgon kväll (tisdag) har höstpremiär i Norrköping mot Azech så kommer sex spelare att saknas.
  • Skapad: 27 JUL 2015 18:52

Det är Filip Brtan (fotskadad i helgens Ullinge Cup) målvakten Anel Bobar (bortrest), Tomislav Jakesevic (bortrest), Rebaz Muhammed och Antonio Habib, som båda måste jobba, plus anfallaren Milos Mladenovic som inte är tillbaka i Sverige förrän en bit in i augusti månad.

Men glädjande nog kan två andra spelare vara med mot Azech, som ådrog sig lättare skador i helgens cup i Stensjön och sparades under söndagens spel, viktige mittbacken Viktor Rosenkvist och anfallaren Jack Lindholm.

DSC_5623

Var osäker på spel men nu har Viktor Rosenkvist, närmast, lämnat klartecken till spelar mot Azech. Th Viktors försvarskollegor Bojan Kakas och Adam Borg.

Målvakten Drilon Islami lyckades få ledigt från sitt arbete och i det här läget var det verkligen tur för Nässjö FF när Anel Bobar kommer hem först senare under veckan. 

Brtan hoppas på spel mot Smedby

Massören Lasse Lundberg hade visst hopp om Brtan i lördags direkt efter smällen i Stensjön till tisdagens seriematch. Men spel är nu uteslutet.

- Kan jag spela på lördag mot Smedby är det bra, men både svullnad och värk måste då släppa till dess. Jag åker i alla fall med upp i bussen i morgon och ser matchen i Norrköping, sa Filip Brtan på kvällens träning.

Brtan är en spelare som missat mycket av säsongen i år på grund av en fyra matcher lång avstängning efter just matchen hemma mot Azech i våras (3-1). Senare fick han också en infektion i hjärttrakten. 

Nu när Filip på allvar var på väg tillbaka, blev han skadad i foten i helgens cup i Stensjön. Visst lider vi med denne 21-årige NFF-spelare just nu.

DSC_5661

Tobias Svensson är redo för match i morgon.

Känns i kroppen efter tuff helg

- Det känns i kroppen hos många i dag att vi spelat sju matcher på två dagar, men med en lättare träning i dag så ska det släppa och vi ska vara pigga igen till i morgon kväll i Norrköping, menade backen Adam Borg.

DSC_5775

Tungt efter helgen, NFF-spelarna tränade lätt idag

De två NFF-tränarna Dejan Prvulovic och Stefan Stenebrand menar båda bestämt att det inte går att tänka på spelare som inte är med, vilket inget tjänar till att göra. Det lag som åker upp till Norrköping måste ha en positiv inställning till höstens premiärmatch och stommen i laget är ändå orubbad till morgondagens match.

Azech har enligt deras hemsida spelat två träningsmatcher, senast mot ett division 4-lag i Östergötland som slutade 4-4 och innan dess mot division 2-laget Assyriska, där Azech föll med 0-1.

Två förluster i Norrköping

Nässjö har förlorat två matcher i serien, båda i Norrköping, mot Smedby och Lindö. Ska det bli tredje gången gillt nu på denna ort mot Azech som ligger på undre halvan, fyra från slutet. En vinst för Nässjö skulle betyda att man bäddar för ett toppmöte och publikmatch hemma på lördag mot Smedby, som i morgon kväll inte långt ifrån planen där NFF möter Azech, tar emot Myresjö/Vetlanda i en viktig match för båda lagen i toppstriden. 

- Vi kommer att spela 4-4-2. Det är en lurig match att möta Azech på bortaplan. Men alla matcher i den här serien är svåra och det krävs alltid hårt jobb för att stå som segrare, anser Dejan Prvulovic.

Rejäla genomkörare fick i alla fall Nässjö i helgens Ullinge Cup, även om det kostade på för laget i kyla och regnväder.

DSC_5662

Vladan Brdaric tror att NFF bryter trenden i Norköping på tisdag kväll. Två förluster så här långt i "Peking" denna säsong

 

Thomas Holmqvist

.

Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info