Hoppa till sidans innehåll

Nässjö FF drog igång och testar nu sju spelare

10 NOV 2015 19:18
I kväll drog Nässjö FF igång träningen igen på Skogsvallens konstgräs inför säsongen 2016 efter att spelarna haft en dryg månads vila.

Under månaderna november och december kommer NFF att testa sju nya spelare.
  • Skapad: 10 NOV 2015 19:18

De är målvakten Erik Dunåker, Aneby SK, försvarsspelarna Linus Johansson, Lommaryds IF, Adnan Mehmedovic, Aneby SK och Filip Lövgren, Stensjöns IF, mittfältaren Anton Strandberg, Malmbäcks IF, plus anfallarna Pontus Göth och Samuel Herbertsson, båda Stensjöns IF.

- Svårt att säga något innan jag ens har gjort ett träningspass med NFF. Vi får se, men visst är jag väldigt spelsugen nu efter att ha gått skadad nästan hela den senaste säsongen. Men nu är jag hel igen och beredd att satsa hårt igen, säger den 24-årige målvakten Erik Dunåker.

Kan bli två spelare från Aneby

Nässjö är i behov av en ny målvakt eller kanske två. Anel Bobar från Jönköping är tveksam till i dag om han har den tid i fortsättningen som krävs att satsa i Nässjö FF som förstemålvakt.

 

DSC_7459

Igång med träningen igen. NFF, även fortsättningsvis, med Dejan Prvulovic vid rodret testar sju nya spelare under två månader

Det kan bli så att två spelare åker till Nässjö FF kommande säsong, Adnan Mehmedovic, den talangfulle 19-årige försvarsspelaren, säger att han är mycket intresserad av NFF.

- Jag vet att de behöver en ytterback och där har jag spelat mycket i Aneby, bland annat när vi slog Nässjö hemma i näst sista omgången och fick en chans att hänga kvar i sista omgången. Men tyvärr räckte det inte till slut eftersom vi bara tog en poäng under hela våren. Att spela kvar i trean lockar förstås och Nässjö vet jag är en bra förening att komma till, säger Adnan.

Adnan som också kan tänka sig spel som mittback eller på mittfältet. Mot just Nässjö den här säsongen tycker han att Aneby gjorde två mycket bra matcher. På Skogsvallen blev det bara förlust med 1-2.

En tvåmeterskille från Lommaryd

Att Nässjö FF har koll på kommunens klubbar med talanger är förstås lätt att förstå och testar killar från Stensjön och Malmbäck. I Lommaryd hittar ändå NFF en talangfull mittback som är två meter lång i den 18-årige Linus Johansson.

- Jag går på fotbollsgymnasiet i Vetlanda där Dejan Prvulovic är instruktör, konstigare än så är det inte, förklarade Linus under kvällens träning.

Kanske vi kan tycka att du kommer till baskettokiga Nässjö och har valt fel sport med tanke på dina två meter i strumplästen?

- Nej, basket har jag aldrig varit intresserad av, Jag utnyttjar min längd på fotbollsplanen också, inte minst i nickduellerna. Skulle vara kul att gå från fyran i Lommaryd (femman nästa år) till spela i trean med Nässjö.

- Vi får se vart det här testet under två månader med förhoppningsvis alla sju spelarna tar vägen. Vi behöver värva minst fem spelare för att bredda truppen, säger Håkan Blom i Nässjö FF:s sportgrupp herr.

Han får medhåll här av tränare Dejan Prvulovic som menar att alla de här nya spelarna på testet är mycket utvecklingsbara.

- De har alla potential, annars hade vi inte tagit hit dem för test för vårt A-lag, påpekar Dejan.

Milos är med från start

Nässjö FF börjar träningsspelandet mot en blivande seriekollega i Jönköping, Assyriska Turbin, den 13 februari. Ett tiotal träningsmatcher lär det bli totalt för NFF innan seriespelet drar igång med följande lag i den nordöstra trean: Assyriska, Boxholm, Boren, Derby, Hjulsbro, Kuddby, Lindö, Linköpings AFK, Malmslätt, Myresjö/Vetlanda, Nässjö och Tord.

Milos Smedby

Milos Mladenovic var på plats när NFF idag drog igång träningen

Första stegen mot den nya säsongen togs alltså i kväll när Dejan Prvulovic hade gott om spelare på plats, bland annat var serben och målskytten Milos Mladenovic med på en första träning. Äntligen till denna säsong har han fått klartecken, efter flera säsonger i NFF att kunna spela från allra första början och till säsongen är slut. Nässjö FF slipper nu problemet med att använda Milos under en viss tidsbegränsad period.

Thomas Holmqvist

Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info