Hoppa till sidans innehåll

Nässjö FF vill bjuda på fotbollsfest två dagar i rad

17 SEP 2015 21:17
TV-laget bjuder upp till fest på lördag mot Nässjö FF Allstars och förhoppningsvis bjuder också NFF:s A-lag på fotbollsfest dagen efter på Skogsvallen i trean mot serietvåan Lindö från Norrköping.
  • Skapad: 17 SEP 2015 21:17

TV-laget har meddelat att man också kommer med före detta Milan- och Newcastleproffset Andreas Andersson.  Från Nässjö FF:s A-lag ska bara målvakten Anel Bobar vara med, även om det säkert hade behövts fler A-lagskillar mot ett av fotbollspelare namnstarkt TV-lag där det finns både före detta landslagsspelare och killar som tagit hem mästerskapstitlar både i Sverige och ute i Europa.

- Jag ska väl mest sitta på bänken och serva övriga spelare med vatten, tror jag i alla fall, sa Anel på kvällens träning.

Skulle nog tro att Anel behövs en stund mellan stolparna också mot ett fotbollsmässigt starkt TV-lag som lär ha besegrat lag av division 3-klass.

Anel Bobar 1

Dubblar matcher i helgen för Anel Bobar som tar plats som backup i Allstarlaget på lördag

Till Nässjö FF:s träningar har inte alltid Nässjös målvakt kommit loss ifrån sitt nya jobb i höst i Jönköping och frågan är därför befogad hur denne 28-åring tänker inför nästa säsong. 

Kan han fortsätta pendla till Nässjö för att spela division 3-fotboll?

- Det är inte alls kört, jag är intresserad. Det handlar säkert om planering i så fall. Men jag får spela färdigt den här säsongen först, innan jag tänker på nästa säsong, säger NFF-målvakten.

Tobias lär skriva på snart

Nässjö lär ha de flesta spelarna tillgängliga till söndagens hemmamatch mot Lindö, utan mittfältaren Tobias Svensson. Han var avstängd senast mot Hjulsbro men samtidigt skadad. Det är magmuskel och ljumske som spökar.

- Att jag står över på söndag hoppas jag betyder att jag kan vara med i de två sista derbymatcherna mot Aneby och Myresjö/Vetlanda. I värsta fall kanske jag kanske hade kunnat spela mot Lindö också, men då hade samtidigt risken funnits att slå upp skadan ännu värre. Den risken vill jag inte ta.

Tobias har ett utgående kontrakt med NFF men säger att det ser ljust ut att han kommer skriva på ett nytt under nästa vecka.

Tobias Svensson

Tobias Svensson hoppas  kunna spela de två sista matcherna mot Aneby och Myresjö/Hvetlanda

Kör på i offensiven hemma

Tobias har sin förklaring till att Nässjö bara kunnat vinna tre matcher på bortaplan så här långt, mot Derby, Hvetlanda GIF och Myresjö/Vetlanda.

- Hemma kör vi på och spelar ut vårt offensiva spel. När vi kommer bort anpassar vi oss för mycket efter motståndarna och blir för defensiva. Det är något vi måste prata igenom till nästa säsong och kanske ändra på om vi ska vara med på allvar i absoluta toppen.

NFF-tränaren Dejan Prvulovic som är inne på sin tredje säsong har ännu inte förlängt med Nässjö. Han är klart intresserad att hjälpa till att ta upp NFF i tvåan nästa säsong, men då måste förutsättningar också finnas där med allt vad det innebär.

- Jag tror att det blir en träff för min del med Nässjö FF:s ledning under nästa vecka. Klart att Nässjö FF är intressant för mig att ta utmaningen med att göra NFF till ett division 2-lag . Vi kom trea i fjol i trean som nykomling och kommer antingen trea eller fyra denna säsong. Men för att ta ännu ett steg krävs förändringar på olika håll och kanter som kan göra laget ännu bättre.

Dejan 3

Inget klart ännu. Tränar Dejan Nässjö även nästa år?

Dejan är ändå ganska nöjd med de tre år han varit i Nässjö med klivet upp i trean första året, tredjeplats där andra året och nu slås NFF för ny tredjeplats i samma serie.

- Vi har bara en förlust på över två år hemma (nu i september mot serieledande Smedby med 0-1). Vi vill gärna hålla den förlustettan länge och därför har vi inte svårt att ladda om nu mot serietvåan Lindö på söndag och försöka få revansch för förlusten 1-4 mot dem borta.

Omgångens övriga matcher: Hvetlanda GIF-Högsby (fredag), Boxholm-Gullringen (lördag), Myresjö/Vetlanda-Aneby (lördag), Azech-Derby (söndag), Smedby-Hjulsbro (söndag).

Thomas Holmqvist

Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info