Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort mot seriekollegan

21 MAR 2010 21:52
Vårvindarna svepte över Skogsvallen när Nässjö FF hade spelövertaget men skapade inte tillräckligt många farliga chanser för att besegra Gullringen. Återigen vände laget underläge och hade bud på ett segermål men det ville sig inte denna eftermiddag när 1-1 blev slutresultatet.
  • Skapad: 21 MAR 2010 21:52

Nässjö FF – Gullringen GOIF 1-1 (0-1)

 

Mål:

0-1 34 min

1-1 57 min självmål (Niklas Larsson slog inlägget)

Laget:

 

                                   Anel

 

Jimmy             Mange            Robert K            Jeppe

                     

                     Packe                     Albin

 

                                 Nebbie (ut 65)

 

Olofsson (ut 72)                                          Danneman

 

                                 Niklas (ut 72)

 

 

Ersättare:

Alexander (in 65 som offensiv mittfältare)

Markus B (in 72 som forward)

Besnik (in 72 som ytterforward, ut 82)

Erik K (in 82 som vänsterback)

Philip (målvaktsersättare)

 

Kommentarer efter matchen:

Mattias Ragnegård och Peder Holm

”- Den första halvtimmen av matchen genomför vi på ett bra sätt. Vi har stundtals riktigt bra passningsspel och skapar flertalet chanser som borde genererat något mål. Tyvärr är det Gullringen som gör det första målet efter passivt försvarsspel från vår sida.  Det är egentligen Gullringens första målchans och målet gör att vi går ner oss lite och istället för att fortsätta visa spelbarhet så blir det för många långbollar. Gullringens tillåts under sista kvarten att skapa ett par chanser, framförallt via deras vänsterytter. I andra halvlek kommer vi tillbaka till det spel som vi hade den första halvtimmen. Helt rättvist kvitterar vi efter ca tio minuter när Niklas Larsson slår ett hårt inlägg mot Dan Danneman och en av Gullringens backar stöter in bollen i eget mål. Dan Danneman gör sedan 2-1 via ett friläge men linjemannen dömer, helt felaktigt, bort målet för offside. Markus Bromander får senare också ett mål bortdömt för offside. Ser vi till matchbilden och antal målchanser som vi skapade borde vi vunnit matchen. Försvarsmässigt varierar vi en del under matchen, ibland är vi väldigt resoluta och kompakta i vårt försvar men stundtals tillåter vi Gullringen komma lite för enkelt in i vårt straffområde och skapa målchanser.  Eftersom vi äger mycket boll och är det spelförande laget så ställer det också väldigt stora krav på noggrannhet i allt vi gör.  Ibland tullar vi lite på koncentrationen och fokus vilket gör att våra motståndare kan utnyttja våra misstag. Anfallsmässigt skapar vi en hel del chanser och blir allt farligare på fasta situationer, speciellt hörnorna. Nu gäller det att öka fokuseringen på träningarna och få dit bollen även i matchsituation. Jesper Frohm var stabil bakåt och initiativrik i offensiven, Albin Rickardsson som är tillbaka efter skada spelade enkelt på mitten och Dan Danneman fortsätter att ställa till oreda för motståndarna med både djupledslöpningar och kreativitet i en mot en-situationer. ”, rapporterar tränarna Mattias Ragnegård och Peder Holm.

Peter Jonsson

”- Det var mestadels positivt idag och det var extra kul att se Albin Rickardsson tillbaka efter skada samt Niklas Larsson som ger intryck av en kalv på grönbete. Det var även roligt att Dan Danneman deltog mycket i spelet, men han hade ingen lyckad dag med domaren som både vinkade felaktiga offside och friade flera solklara kapningar. Vi spelar bra men skapar lite för några klara målchanser om man kopplar till hur många gånger som vi är i eller nära straffområdet. Det ser ändå allt bättre ut och nu börjar ju även några spelare ta sig tillbaka från rehabträning. Markus Bromander kändes spelsugen och Besnik Mulaj gjorde ett försök men har en bit kvar innan han är helt återställd. Flera yngre spelare får mycket speltid och visar inställning samt kvalitet. Jag tror att några av de äldre får riktigt tuff konkurrens i år.”, sammanfattar sportchefen, Peter Jonsson, sina tankar om vad han såg.

Robert Källström

”- Vi är det klart bättre laget första halvtimmen, det är stabilt försvarsspel och vi har de farligaste målchanserna. När Gullringen sedan får sitt ledningsmål, tappar vi lite och spelet jämnar ut sig den avslutande kvarten av första halvlek. Vi för spelet i den andra halvleken och kvitterar rättvist. Vi fortsätter att skapa målchanser men blir, i mina ögon sett, felaktigt avvinkade för offside flera gånger. Gullringen sticker upp i sporadiska attacker men det kändes som vi hade rätt bra koll på dem. Känslan efteråt var att vi var närmast segern.” , säger lagkaptenen, Robert Källström, om den kollektiva prestationen.

Skribent: Redaktionen
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info