Hoppa till sidans innehåll

Terme Catez dag 4

07 APR 2015 11:07
  • Skapad: 07 APR 2015 11:07

Då var även dag 4 avklarad i Slovenien.

Efter en riktig påskfrukost med mycket ägg samt påskäggsletning så genomfördes veckans sista träningspass med fokus på avslut och snabbhet där Stenis häckar han haft med till alla veckans träningspass äntligen fick användas och knyta ihop säcken på träningslägret. Tråkigt nog råkade häckarna blir stulna sista kvällen, får verkligen hoppas vi får nya så fort som möjligt…

 

Efter träningen var det lunch och allt var som vanligt igen då Adam Borg återigen inte satt med övriga i laget utan tog sin stol och satte sig vid dessertbordet där han i sin ensamhet tillbringade tid ända tills det var dags för ”fri eftermiddag”.

Vissa valde att vara kvar på hotellet och utnyttja dess underbara inom- och utomhusspa. 

 

Dejan och Stenis

 

Andra valde att åka med bussen till den kroatiska huvudstaden Zagreb. Reseledaren Franc Abraham hade utlovat 5 timmar på plats i Zagreb då det bara låg 3-4 mil från vårt hotell i Slovenien. Efter passkontroller, påkörning av skyltar, broar samt parkeringsletande i närmare 3 timmar slutade det med att det blev ca 2 timmar på plats.

Vi hann bland annat se en hel del kroatiskt kulturhistoria. Här ser vi bland annat statyn av den gamle kungen Tomislav (ej Jakesevic) med familjen Brtans semesterbostad i bakgrunden.

Tomslav och Brtans

 

Förutom all kulturhistoria så hann Zagrebturisterna även sätta sig på div olika uteserveringar där man hann se andra halvlek på Arsenal - Liverpool och första halvlek av Manchester United – Aston Villa innan det var dags att bege sig tillbaka mot bussen och vidare mot hotellet.

(Adam Borg tar en groupie)

Adam Borg groupie

 

 

Väl tillbaka på hotellet var det stor bankettmiddag tillsammans med vårt resesällskap, Stensjöns IF. Adam Borg, som representerat bägge klubbarna på seniornivå, klingade högt i glaset innan han höll ett känslosamt tal där han tackade alla inblandade från hotellets receptionister till busschaufförerna för ett underbart och bra genomfört läger innan han önskade alla en glad påsk och en fortsatt trevlig kväll. 

Skribent: Jesper Frohm
Epost: This is a mailto link
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info