Hoppa till sidans innehåll

Tre viktiga poäng för herrarna!

Äntligen seger!

18 MAJ 2019 19:57
Nässjö FF tog en välbehövlig seger i lördagens match mot Råslätt, efter en härlig vändning slutade matchen 2-1 efter underläge, 0-1 i paus.
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2019 19:57

"Tre befriande poäng för ett pressat Nässjö FF", ja så kan man kanske beskriva känslorna efter lötdagens match på Skogsvallen. Råslätts SK kom till Skogsvallen med 6 inspelade poäng, och hade i händelse av seger kunnat ligga 9 poäng före våra blå krigare, men hemmalaget ville annat denna dag. Ett frejdigt hemmalag inledde matchen starkt, och hotade hela tiden med varierat passningsspel på en riktigt dålig A-plan.

 

Underlaget till trots försökte hemmalaget verkligen spela boll, och lyckades stundom bra. Dock skulle gästerna ta ledningen i slutet av halvlek ett, då ett lurigt skott snöpligt smet in bakom en annars riktigt säker hemmamålvakt i Pontus Laine. Nämnde Laine fick i andra halvlek sina fiskar varma, och passade på att visa sig på styva linan inför den månghövdade publiken. Resultatet i paus var kanske inte helt rättvist, men Nässjö FF kom ut laddat till halvlek två, och trummade stundom på bra, även om gästerna var bra i presspelet och kom till en del farligheter. Kvitteringen till 1-1 kom efter en hemmahörna, i efterdyningarna till denna förvaltade Simon Andersson ett inlägg från Tobias Svensson på bästa sätt, och kvitteringen lockade fram en härlig energi i NFF. 

Simon Andersson, brödkasse-vinnare som väl vuxit in i mittbacksrollen.

Med bara fem minuter kvar av matchen kom så segermålet, efter ett förarbete av Adam Kisitu serverades August "Agge" Sander bollen som satte pannan till kulan på det mest framgångsrika sätt som man kan, och segermålet var ett faktum. Inhopparna Adam och "Agge" såg pigga ut, och samtliga aktörer i den blå tröjan gjorde sitt jobb idag. Simon Andersson fick Princess brödkasse, men det var många om budet, då ingen föll ur ramen.

Segerskytten "Agge"!

Inställningen hos hemmalaget var i paritet med senast mot Huskvarna, och idag kunde man se en tåga och en sisu som till stora delar förnöjde dagens publik. Publiken var trevligt stor, nästan 300 åskådare kom till Vallen då föreningens sponsorer bjöd på entrén. 

En lättad Ninos Töre konstaterade att NFF-redaktionens profetsia stämde, då alla med koll på höglandets lokalfotboll vet att "Tredje helgen i Maj" alltid har varit förknippad med "Vändningarnas helg".  En lättnadens suck föll från såväl spelare, ledare som alla runt laget och publik, och nu hoppas vi att man har styrt i skutan på en inslagen väg, och att man kan ta med energin och känslan ner till Bromölla nästa helg.

Härliga tre poäng var det i alla fall - och tack till alla er som kom!

Se mer bilder klicka här

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info