Hoppa till sidans innehåll

Bästa matchen för NFF i år kom mot division 1-lag i kväll

06 APR 2017 21:47
Inte är det varje dag precis som Nässjö FF möter ett division 1-lag, men i kväll hände det borta mot Oskarshamns AIK. Då gjorde Dejans grabbar sin bästa match för den är säsongen när de föll med 0-1 (0-1).
  • Skapad: 06 APR 2017 21:47

Hemmalagets ledningsmål kom redan efter en kvarts spel på en konstig situation där Oskarshamns-spelaren fick öppet mål och bara kunde obehindrat sätta bollen i mål bakom en chanslös Anel Bobar i Nässjös mål.

- Det var en härlig kämpamatch från vår sida där vi förstås mest fick försvara oss och hade några halvchanser i matchen. Ingen riktigt het vill jag påstå men vi bjöd detta division 1-lag som slagit finska mästarna Mariehamn med 3-1 i år på en bra match. Efter slutsignalen fick vårt lag beröm av Oskarshamns tränare som saknade någon av sina spelare men det gjorde vi också, berättar NFF-tränaren Dejan Prvulovic.

Amerikanen visade framfötterna

Jo, inte vilka som helst saknades i Nässjö, nämligen killar som Alexander Jonsson, Milos Mladenovic och Dusan Kenic som alla bör ta plats i startelvan i premiären mot Högsby den 17 april, om de är skadefria förstås. Målvakten Erik Dunåker kunde heller inte vara med. Det står förstås mellan honom och Anel Bobar vem Dejan ställer mellan stolparna mot Högsby.Den nye amerikanen Chrstopher Ramirez spelade i 80 minuter och gjorde en stark första insats för Nässjö.

- Han fick spela på mittfältet där han kämpade och sprang mycket. Jag tycker han visade redan i sin första match  att han blir en tillgång för vårt lag. Vi hade bara Dan Danneman i anfallet den här gången eftersom motståndet var så pass starkt. Jag måste säga att det är vår bästa insats över två halvlekar i år.

Tobias gjorde ett jättejobb

Dejan var mest nöjd med den andra halvleken som han tycker var bättre än första. Unga killar som Arsalan Duna, Quendrim Laci och Alex Almström kom in då och gjorde bra ifrån sig.

- Jag måste också framhålla vår lagkapten Tobias Svensson som gjorde en enorm match på mitten och orkade springa hela tiden, inte minst i defensiven svarade han för ett jättejobb. Det är starkt att vi kan hålla nollan mot i division 1-lag i 75 raka minuter efter deras tidiga ledningsmål, menade Dejan.

Genrep mot Gullringen

Nu blir det träning i morgon kväll igen och sedan genrep på söndag mot Gullringen innan seriestarten i påsk.

Det här var Nässjös andra raka nolla framåt, Vimmerby från division 2, vann ju med 2-0 i Nässjö i söndags. Men med tanke på motståndet från högre divisioner, så finns kanske ingen anledning att vara orolig för målskyttet.

- Jag är det inte men vi ska finslipa anfallsspelet. Vi har spelare som Milos, Dusan och Alex borta just nu. Det inverkar förstås på vår målfabrikation. Vi måste se det som en positiv insats att vi bara förlorat med uddamålet mot ett lag från ettan. Det är nog inte många division 3-lag som klarar av det, avslutar Dejan Prvulovic efter elljusmatchen på konstgräs i Oskarshamn.

Att stärka målkänslan inför premiären kanske Nässjö FF får möjlighet till mot division 4-laget Gullringen på söndag?

Thomas Holmqvist

 

Skribent: Thomas Holmqvist
Epost: This is a mailto link
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info