Hoppa till sidans innehåll

Blytung förlust i Torstorp

02 SEP 2020 21:03
Nässjö FF fick inte med sig några poäng ifrån Torstorp efter onsdagens match, hemmalaget avgjorde i matchens sista minut. Nässjökillarna gjorde en svag första halvlek, och låg i paus under med 2-0.
  • Uppdaterad: 02 SEP 2020 21:03

- Matchen påminner tyvärr lite om cupmatchen mot Stensjön, vi är inte påslagna, och agerar oerhört långsamt över hela planen. Samtidigt vinner vi inga närkamper, och har något tufft domslut emot oss - ja då tappar vi tyvärr fokus, säger en besviken Fredrik Hult efter matchen. - Det känns tungt att bjuda på så mycket som vi gör första halvlek, för vi kommer ut och tar över helt i andra halvlek, och får rättvist in såväl en reducering som en kvitteing. Vi har ju även bud på mer, och skulle kanske fått in någon mer boll, och kanske borde haft en straff när August Sander blir nedriven, men tyvärr får vi inte in någon mer boll, fortsätter Hult.

I matchens sista minut får så hemmalaget, efter ett bolltapp på mittplan där Nässjöspelarna ville ha med sig en frispark, in en boll i straffområdet, och ganska ohotad får deras enda kille på plats nicka in segermålet.

- Tyvärr, där är vi lite trötta, och tar inte kampen mot deras ende spelare, lite trist. - Men, åt andra hållet får vi faktiskt in många bollar i deras straffområde, men deras målvakt kan ofta ohotad plocka bollar utan att vi uppvaktar honom alls, även där är vi inte riktigt fokuserade, menar Hult besviket.

Vi har trots allt några som belönas med beröm idag, i form av Princessbakelser,  Robin Dahl 3 bakelser, Dusan 2, samt "PG" (Pontus Göth) 1.

Nu blir hemmamatchen på lördag än viktigare om man vill hänga på i toppen, när serieledarna Mjölby kommer på besök.

Matchen spelas utan publik, men följs live i Min Fotboll, eller eventuellt på Nässjö FF:s Facebooksida, beslut om detta kommer senare. Ni stöttar oss genom att köpa halvapottenlotter - dubbelmatch i helgen, så dragning sker efter Dammatchen på söndag.

Vi tar nya tag!!  Full Fart Framåt!!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info