Hoppa till sidans innehåll

Darko Kikanovic från Myresjö/Vetlanda FK till Nässjö FF

14 NOV 2019 21:41
Darko Kikanovic, 32 år gammal från Serbien, är Nässjö FF:s senaste nyförvärv. Darko kommer närmast från Myresjö/Vetlanda, men har innan det spelat fotboll i såväl Säffle som Åmål, men kanske är det spel i Serbiska högstaligan som imponerar mest.
  • Uppdaterad: 14 NOV 2019 21:41

Darko bor just nu i Vetlanda, men letar boende i Nässjö för sig och sin familj. I familjen finns frun Isadora samt 3-årige sonen Viktor, som hoppas på en flytt inom kort. Jobbet i Nässjö börjar samtidigt som träningarna startar, på måndag drar det ju igång.

Darko spelar centralt, har bra spelförståelse, och är stark i såväl huvudspel, som skott och med nen  bra teknik.  Det låter ju som en ganska komplett spelartyp, och Fredrik Hult kommenterar:  - Darko  hade en riktigt stark vår i MVFK, men fick på grund av arbetstillståndet resa hem ett tag, och hade sedan oturen att bli skadad inledningsvis under hösten. Fredrik är väl bekant med spelaren. - Efter skadan så infann sig inte riktigt vårens form, men det är en bra fotbollspelare, fortsätter Fredrik.

Darko Kikanovic, med nysignerat tvåårskontrakt för Nässjö FF.

-Jag ser fram emot att spela i Nässjö FF, säger Darko, jag vill visa min kvalité och mitt mål är givetvis att bidra till att vinna matcher, säger Darko. Jag har besökt staden Nässjö, och gillar det jag sett, och jag kommer säkerligen trivas i klubben, fortsätter han. - Jag vill tacka Fredrik ch Martin Nilsson i MVFK, utan deras insatser för mig utanför planen hade jag inte spelat fotboll varken förra eller kommande året, deras insatser för att fixa jobb och arbetstillstånd har betytt mycket för mig och min familjs chanser att bo och spela fotboll i Nässjö FF, avslutar Darko.

Vägen till Nässjö FF har inte varit spikrak, det har varit flera bitar som har spelat in. Darko var inställd på att spela vidare i MVFK, men då avsaknaden av arbete gjorde att han och familjens vistelse i Sverige var i farozonen så kunde Nässjö FF genom att lösa ett arbete se till att Darko och familjen fick stanna. 

 

- Darko är en bra kille, och övergången handlar sekundärt om att han är en bra fotbollspelare, det primära var att skaffa en sysselsättning åt honom så han och familjen får stanna i Sverige, säger Fredrik Hult. Martin Nilsson / MVFK och jag själv har jobbat hårt för att lösa bitarna, och när Nässjö FF kunde hjälpa till så blev det en övergång - och jag vill rikta ett stort tack till MVFK och Martin för att den gick smidig när det blev som det blev.

NFF-redaktionen hälsa Darko varmt välkommen till NFF, och ser fram emot måndag!

 

Allmänt runt herrlaget:

Nu får vi in ytterligare en central spelare, på centralmittfältet är vi ganska gott rustade inför 2020, nu tittar vi på spelare på andra platser för att stärka upp truppen, menar Hult.

På måndag börjar vi med upptaktsmöte och sedan drar vi igång och tränar. Som det ser ut nu har vi 14 spelare från förra året, samt 6-8 spännande killar från de egna leden som kommer få chans att visa upp sig, men vi har även bjudit in ett antal spelare för att  visa vad de går för, säger Fredrik Hult vidare.  - Jag upplever att det finns ett intresse för att spela i Nässjö FF, och det känns verkligen positivt, avslutar Fredrik.

Full Fart Framåt  -  NFF!!  //

NFF-redaktionen

Skribent: NFF-redaktionen
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info