Hoppa till sidans innehåll

Delad pott i genrepet för herrarna

01 JUN 2021 21:37
Tisdagens träningsmatch mot Hvetlanda GIF slutade oavgjort, 1-1, efter en mållös första halvlek.
  • Uppdaterad: 01 JUN 2021 21:37

Säsongens enda träningsmatch, tillika genrep inför lördagens premiär, slutade med delad pott. Ett soligt Skogsvallen, om än med lite vårojämn matta, skapade ändå en härlig atmosfär för de spelsugna lirarna i bägge lagen. Hemmalaget startade starkast, och var det spelförande laget i stort sett hela första halvlek, och med lite mer kyla i avgörande läge borde de blå gått till vila med något mål, men nötrasslet uteblev första 45.

I andra halvlek så kom gästerna in i matchen, och efter andra halvlek så var det gästerna som var lite mer kreativa och hungriga på planen. Vetlandalaget tog ledningen en kvart in i densamma, om än att ett oturligt bolltapp låg till grund för målet, så var gästerna i detta skede lite mer bestämda. 

Matchklockan hade tickat upp till 80 när hemmalaget förvaltade en hörna på bästa sätt, nyförvärvet Anton Andersson nådde högst på en hörna som Endrit Hyseni rakade in på bortre stolpen, och därefter uteblev målen.

  - Vi gör en bra första halvlek, hotar i djupled och spelar ungefär som vi vill, men i andra är vi inte tillräckligt kreativa, menar Fredrik Hult efter matchen. - De står lite lägre i andra halvlek, och det tycker jag inte riktigt vi kunde lösa som vi vill, fortsätter Hult. - Det blev lite "Hawaii" i andra halvlek, men första kändes riktigt bra, säger Anton Andersson, som gjorde en stabil insats som mittback. 

526B6993-CBE1-43FF-9E3B-95C663FA94CE.jpegFlamur Sopjani och Antonio Ladan - två unga killar som gjorde sina första minuter i A-laget under tisdagen.


Nässjö bytte i slutet av matchen in två nya lovande ungdomar, Flamur Sopjani, född 2004, och Antonioo Ladan, 2005, som visade god tåga och blir spännande att följa framöver.

Sök gärna upp matchen på Min Fotboll, där eminente Mats Sturessons rapporter beskriver matchen med i det närmaste kirurgisk precision, så gott som att befinna sig på matchen live.

Tack Mats, på lördag är vi många som följer dig på Min Fotboll, då matchen på Skogsvallen inte är tillgänglig för mer än de 100 som är inbjudna.

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info