Hoppa till sidans innehåll

Delar av kärntruppen förlänger, och nytillskott från seriekonkurrent

05 DEC 2019 21:10
Dan Danneman, ett välbekant ansikte i NFF, har tillsammans med stora delar av truppen från 2019 gjort klart med en fortsättning i klubben. Under torsdagskvällens träning avslöjade Johan och Peter från sport Herr ytterligare en spännande nyhet...
  • Skapad: 05 DEC 2019 21:10

Peter "Junis" Jonsson och Johan Palmqvist från sport Herr kunde under torsdagskvällen förnöjt konstatera att stora delar av truppen inför kommande säsong är spelklara. Ett kallt och blåsigt skogsvallen bjöd på en tempostark och stundtals tuff träningen, något som bådar gott inför framtiden. 

Dusan Kenic, Pontus Göth, Tim Karlsson, Milos Mladenovic, Dan Danneman och Simon Andersson har alla gjort klart med en fortsättning i Nässjö FF, glädjande nyheter för såväl ledare som övriga spelare samt sport Herr. 

 

Vinden över konstgräset var riktigt kylig, men "Junis" och Johan kunde bjuda på värmande nyheter: - Vi har gjort klart med stora delar av truppen från 2019, och så har vi från och med årsskiftet ett nytt ansikte att presentera, säger "Junis", och avslöjar att en Östgöte från Skärblacka IF, ritat på för Nässjö FF kommande säsong. - Danny Hansson.  - Danny var lagkapten i Skärblacka under stora delar av säsongen, och han har erfarenhet av division två fotboll från Smedby, så han är meriterad, menar "Junis". - Han kom oss till känna av en tillfälligeht, och börjar sin tjänst på Åkerskolan nu i januari, så det föll väl ut när vi tog kontakt, så kan det vara ibland, fortsätter Peter.

Danny Hansson, ny i Nässjö FF

Närmare presentation av Danny följer, likaså en mer ingående presentation av Robin Dahl och Viktor Rosenqvist. Dock hälsar vi samtliga nya spelare välkomna till Nässjö FF!

Fortfarande handlar det om utomhusträning innan man vid kör ett par futsalpass, men från mitten av Januari börjar det på riktigt, då sätts grunden för att komma starkare än sina motståndare till seriestart i April.

Väl mött!!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info