Hoppa till sidans innehåll

Förändring i herrtruppen

09 AUG 2018 22:37
Valon Shabanaj, 29-åring med spel i ett gäng Jönköpingsklubbar i ryggsäcken, är spelklar till söndagens toppmatch när serieledande Bromölla kommer på besök. Mittbacken kommer senast från IFK Öxnehaga.
  • Uppdaterad: 09 AUG 2018 22:37

- Jag har en bit kvar att hitta tempo och komma in i tänket igen, säger Valon efter torsdagens träning på ett soligt Skogsvallen. - I och med att jag har spelat division fem nu i år så behöver jag ett tag på mig att komma i fas, men jag är verkligen sugen på att på allvar blanda mig i kampen om en plats i startelvan, fortsätter Valon.

Mittbacken har ett förflutet i Assyriska, Råslätt, Huskvarna och nu senast Öxnehaga, och han känner såväl Petrus Kosadag som coach Ninos Töre ganska väl. Valon har figurerat i från division ett ner till division fem, men nu blir det alltså NFF och division två resten av året.

k- Välkommen till "Vallen", (fast på sin engelska) säger Roman till Valon Shabanaj.

- Det verkar vara bra koll på läget här i Nässjö, bra träning och förutsättningar, och vilket sammansvetsat gäng ni verkar ha här, säger Valon,som redan känner starkt för gruppen efter bara ett par träningar. - Man märker direkt när gemenskapen finns där, och så är verkligen fallet i detta gäng, avslutar Valon när han beger sig mot duschen efter passet. 

Redan på söndag finns Valon med i truppen, och med Alexander Herbertsson och Viktor Rosenqvist på skadelistan är ju Valon ett försvarsalternativ ytterligare för coach Ninos när han ska sy ihop en backlinje framöver. 

I övrigt är det ett hyggligt komplett Nässjö FF som taggat tar sig an uppgiften på söndag. Carlo Goranci är kurant efter sin otäcka marklyftsincident, och Leaford Allen kommer åter in i truppen efter besöket i hemlandet Canada. - Jag har tränat på bra, och är grymt sugen på att lira fotboll igen, säger den atletiska forwarden efter torsdagsträningen.

Med "förändringar i truppen" har det också blivit klart med en förlust, då sent inkomne Juxhin Marra gjorde sin sista träning med laget just denna torsdag. Marra har inte hittat sig själv, och fortsättningen för albanen är oklar i skrivandets stund.

JJuxhin Marra går vidare mot nya utmaningar.

Vi tackar Juxhin för tiden i Nässjö FF, och minns hans bejublade insatser på plan, och ven som populär ledare på vårt "Summercamp", och önskar givetvis honom lycka till med framtida äventyr.

Samtidigt är vi ruskigt taggade inför matchen på söndag klockan 14 -

A L L A   T I L L   V A L L E N !!!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info