Hoppa till sidans innehåll

Förlust efter svag inledning av Nässjöherrarna

09 JUN 2018 17:36
Nä, Nässjös herrar fick inte med sig några poäng från Bergaviks IP i lördagens match. Matchen slutade 3-1 till hemmalaget, efter att Nässjö satt sig själva i mental uppförsbacke med ett tidigt mål i baken efter bara 4 minuter.
  • Uppdaterad: 09 JUN 2018 17:38

En svag start förstörde Nässjös chanser till poäng i lördagens möte med IFK Berga, Nässjö FF hade bussresan kvar i benen även efter att domaren blåst igång matchen - och då räcker det inte till på den här nivån. 

1 - 0 efter 4 minuter blev 2-0 efter 28 minuter - och den uppförsbacken blev för jobbig att få bukt med.

- Tråkigt att vi inte är med från start, vi var bleka och inte fokuserade, det syntes tyvärr redan på uppvärmningen, säger assisterande tränaren Stefan Hallberg efter matchen. Detta med svag start har nu upprepat sig ett par matcher, något som man får jobba med i veckan.

-Chansmässigt och spelmässigt är vi där, och när vi rättvist får in reduceringen till 2-1 är vi verkligen på gång. Tyvärr är det kombinationen av slump / oskärpa kryddat med ett hårtdomslut som direkt sätter ner moralen hos oss, säger Stefan, -Och när Alexander Jonsson blir utvisad minuten efter reduceringen, och de blir tilldömda straff i samma veva orkar vi inte komma tillbaka, fortsätter en fundersam Hallberg. - Vi går ner på trebackslinje, och åker med vad vi har - men det är lite soppatorsk, menar Stefan.

NFF-redaktionens utsände rapporterar om att första målet i matchen luktade offside och att domarens beslut vid 3-1 (utvisning och straff) var en smula ambivalent, men samtidigt fortsätter vår utsände att det inte var där matchen gick förlorad.

- Petrus Kocadag är ju ett hot, och Tobbe gör flertalet positiva gärningar, men annars var det idag slätstruket, hävdar så Stefan, som ändå ser fram emot veckan. - Utgångsläget är lågt, det kan bara bli bättre, och nu ska Assyriska få känna på den energi vi inte fick ut idag, det blir riktigt kul, avslutar Stefan Hallberg, efter debuten som kunde startat bättre.

NFF-redaktionen har redan börjat ladda för fredagsmatch mot serieledaren - det blir riktigt intressant!

 

Vallen fredag 19.00 - REVANSCH!!!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info