Hoppa till sidans innehåll

Förlust i hemmapremiären

Förlust i hemmapremiären

13 APR 2019 16:05
Siffrorna från premiären i Dalstorp förra helgen upprepar sig, Nässjö FF fick se sig besegrade i hemmapremiären, 2-0 till gästande Hässleholms IF slutade matchen.
  • Uppdaterad: 13 APR 2019 16:05

Kapten Tobias Svensson försökte - men fick konstatera att förlusten i hemmapremiären var ett faktum.

På ett blåsigt men soligt Skogsvallen var det så dags för hemmapremiär, och för motståndet stod Hässleholms IF, som förra året slutade en poäng bakom Nässjö, och som fick behålla sin division två-plats via kval. Nässjö, revanschsuget efter premiärförlusten i Dalstorp, siktade givetvis på årets första poäng, men det var gästerna som började starkast, och efter 20 minuter fick gästerna utdelning i form av en straff, som distinkt avslutades av giftige forward Joel Wedenell. Från hemmaläktaren rådde det delade meningar om huruvida Isak Almström i hemmamålet verkligen var på Hässleholmsspelaren som gick omkull - men signalen kom, och underläget var ett faktum. Nässjö FF hade stundtals boll, men kom inte till de där riktigt vassa lägena, så gästernas ledning i paus kändes inte helt orättvis.

August Sander stod för ett piggt inhopp i andra halvlek, men stolpen hindrade lill-Togga från lagets första mål i serien.

I halvlek två rykte så hemmalaget upp sig, och med halvtimmen kvar bytte Nässjö in ny energi i form av August Sander och Dusan Kenic, men utdelningen fortsatte lysa med sin frånvaro. Istället kunde Hässleholmsgänget göra 2-0 efter ett långt inkast, och i och med det blev känslan runt planen att ridån gick ner.  August Sander kom närmast en reducering, men hans avslut valde att gå stolpe ut istället för att bli ynglingens första mål i NFFtröjan.

Nu väntar bortmatch på annadag påsk, Karlskrona FK står för motståndet, ett kvalificerat motstånd som blir att bita i. Förhoppningsvis kan lite Blekingsk underskattning bidra till en överraskning på erkänt svårspelade Västra Mark IP. 

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info