Hoppa till sidans innehåll

Förlust i sista matchen för året

21 OKT 2018 19:06
Nässjö FF spelade sista matchen för året på ett blåsigt Rosenlund, och det blev en avslutning som inte gjorde något direkt avtryck, förlust med 5-0 efter underläge 3-0 i paus.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2018 19:06

Nässjö FF:s herrar kom till spel för sista gången denna säsongen mot ett Assyriska som vunnit serien och som kunde spela ut hela sitt register. Hemmalaget segrade med 5-0 efter 3-0 i paus, och våra blåklädda killar hade i ärlighetens namn inte mycket chans, det var hemmalaget som styrde händelserna från start till mål. Nässjö gratulerade innan avspark seriesegrarna med blomster, och hemmalaget visade efter det varför man vinner serien...

Det kokade inte direkt på Nässjöläktaren, där två frusna spelare i Leaford Allen och Pontus Göth nog hellre hade varit med på planen...

Nässjö hade med avstängningar på Leaford Allen och Roman Tello kastat om i laget, och ställde upp med  Simon Andersson som mittback från start. Unge Simon klarade uppgiften bra med tanke på det starka motståndet. 

Simon Andersson spelade mittback hela matchen och klarade det bra.

Assyriska, klara serieledare spelade med självförtroende och i kombination med att samtliga Nässjökillar inte kanske var riktigt påslagna blev resultatet tyvärr vad man kunde vänta av en match som egentligen saknade betydelse. Visst jagade NFF tabellplaceringar, och i den bästa av världar hade man passerat Räppe och på så sätt lagt beslag på en plats i Svenska Cupen, men det var ganska avlägset.

Bojan Kakas gjorde kanske sin sista match i NFF-tröjan?

Nässjö FF skapade ett par hörnor, men de riktigt heta målchanserna lyste med sin frånvaro.

Summerat var avslutningsmatchen signifikativ för hösten, en höst som varit knackig och där NFF inte fått riktig ordning på saker och ting, även om laget stundtals spelat riktigt bra fotboll har man fått oerhört dåligt betalt, och blivit hårt straffade i andra änden. Summerar man hela säsongen blir NFF-redaktionens betyg "Väl godkänt". 

Som nykomlingar i tvåan var det ju av stor vikt att stanna kvar i serien, men efter "succévåren" hoppades nog många på en placering i toppen. 

NFF-redaktionen tackar för förtroendet 2018, och konstaterar ändå, hösten till trots, att de ljusa minnena överskuggar de mörka. 

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info