Hoppa till sidans innehåll

Förlust på Östgötaporten

25 SEP 2020 22:50
Fredagskvällens match i Norrköping slutade med förlust för herrarna, starka Sleipner tog en 3-0-seger efter 0-0 i paus. En match med ganska jämnt bollinnehav, men där hemmalaget var tydligare i offensiven, något som till sist avgjorde.
  • Uppdaterad: 25 SEP 2020 22:50

Bortamatch på allsvenskt gräs stod på Nässjö FF:s agenda under fredagskvällen, och det var Sleipner som stod för motståndet. Sleipner borta på Östgötaporten Arena, en tuff match på förhand, något som tyvärr visade sig stämma ganska väl. Matchen slutade 3-0 till Norrköpingslaget, men fram till matchminut 70 var det mållöst, och spelmässigt ganska jämnt. - Vi gör en ganska bra bortamatch, visst att de var lite mer noggranna i anfallspelet än oss i första halvlek, men vi kommer ut efter pausen och gör en hel del bra saker, menar tränare Fredrik Hult efter matchen.

- Deras ledningsmål är en stark individuell prestation, och det kom efter en situation där vi trodde att vi skulle få en frispark med oss, riktigt jobbigt. Då återstod 20 minuter, och vi var tvungna att gå framåt, men istället för att kunna få till något framåt ställer de om och straffar oss med ytterligare två mål, lite typiskt när man flyttat upp och går för en kvittering, fortsätter Hult.

Försvarsmässigt är det ändå ok, men sista tredjedelen framåt tycker jag inte vi hotar tillräckligt mycket. Vi får ta med oss att vi får beröm av deras ledare efter matchen som "ett av de mest välspelande lagen vi mött, kanske rent av årets bästa motstånd", men poängen uteblev ju tyvärr, säger Hult, och avslöjar dagens bästa spelare: - Joel Sturesson i målet gör en bra insats, han skall ha tre Princessbakelser, Dusan Kenic får två och Angelo King en.

Bilder från matchen på Sleipners hemsida;

https://www.iksleipner.se/iks-alaget/match/9092181/nassjo-ff

- Nu tar vi nya tag och avslutar serien snyggt med sex poäng, avslutar Fredik Hult ifrån bussen, någonstans på E4:an på väg hem.

NFF-Redaktionen konstaterar kallt att jakten på topp två är över, och vi får hoppas på en snygg avslutning de två återstående matcherna.

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info