Hoppa till sidans innehåll

Fortsatt tungt för herrarna - förlust efter tappad ledning

Fortsatt kräftgång för herrarna

04 MAJ 2019 18:12
Milos Mladenovic gjorde Nässjös ledningsmål när Nosaby stod för motståndet i lördagens match på Skogsvallen. Gästerna vände dock på steken, och hemmaledning i paus förbyttes till förlust, 2-1 till gästerna.
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2019 18:12

Motgångarna fortsätter för Nässjö FF:s herrar, under lördagseftermiddagen inkasserades femte raka förlusten. Laget började annars frejdigt, och ägde stora delar av första halvlek. Kanske borde hemmalagets ledning varit något större i paus - men Milos Mladenovics ledningsmål efter kvarten spelat blev första halvleks enda. 

Andra halvlek såg tyvärr annorlunda ut, gästerna startade sin press betydligt högre upp på planen, och Nässjö FF tappade lite utav sitt fina spel som man bjöd den tappra publiken på i halvlek ett. Efter en kvart i andra halvlek kom så gästernas första mål, och energin de fick utav detta räckte tyvärr även till ett ledningsmål med 10 minuter kvar. Nässjögrabbarna, med självförtroendet och energin på lägsta möjliga nivå, förmådde inte styra spelet mot Nosabymålet - det var snarare närmare en utökad ledning för gästerna.

Dusan försökte, men det ville sig inte för Nässjö FF denna match heller.

Matchen visar att Nässjö FF verkligen kan spela bra fotboll när det stämmer, men samtidigt ligger lägstanivån en aning för lågt för att ge poäng i den tuffa serien. Som luttrad NFF-supporter anno 2019 ser man gärna efter dagens match att man gör en del bra saker, och att man stora delar av matchen är det bättre laget, men samtidigt får man vara ärlig och konstatera att nu är det poäng som måste in. Hur det ser ut spelar nog ingen roll - poängen måste börja trilla in.

En skadad lagkapten Tobbe Svensson funderar tillsammans med mentor Stefan Stenebrant och assisterande tränare Zvonimir Ladan.

Närmast väntar Huskvarna FF på bortaplan, en nog så tuff uppgift för våra blå grabbar. Men, kanske är det läge för en liten skräll, när inget talar för det? Det är i alla fall vad NFF-redaktionen hoppas på.

En tapper skara hjältar.

Till sist, ni som kom till ett kallt och blåsigt Skogsvallen i eftermiddags - Tack för ni kom, det är när det blåser som mest det visar sig vilka som är starka nog att stå upp!

Mer bilder här

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info